Ελένη Γερασιμίδου: Μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

Μετά το κάψιμο του σπιτιού της στις φωτιές του καλοκαιριού

allyou.news

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου και αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, μετά το κάψιμο του σπιτιού της στις φωτιές του καλοκαιριού.

«Αυτό που είχε συμβεί δεν ήταν τίποτα, τότε δεν υπήρξε περιπέτεια, η περιπέτεια είναι πρόσφατη. Έπαθα ένα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, δεν το δημοσιοποιήσαμε αλλά δεν είναι και κρυφό, οπότε τώρα που είναι όλα καλά να μην τρομάζει και ο κόσμος που με αγαπάει, μπορούμε και να το λέμε.

Απλώς τον καιρό που συνέβη καταλαβαίνετε, δεν ήταν εύκολο να έχουμε και ενοχλήσεις γιατί κάποιοι είναι ενοχλητικοί. Όλα αυτά ξεκίνησαν μετά το κάψιμο του σπιτιού. Από τότε ξεκίνησαν οι πόνοι στο στήθος κτλ. Έπρεπε κι εγώ η ίδια ανεξάρτητα από τον οποιονδήποτε γιατρό να τα αξιολογήσω πιο σοβαρά ώσπου φτάσαμε την ημέρα του φεστιβάλ της ΚΝΕ να κατεβαίνουμε προς τα εκεί και ο πόνος να είναι δυνατός. Η αντιμετώπιση ήταν άμεση και από τους ανθρώπους τους δικούς μας εκεί και πήγαμε στο Αγία Όλγα που έγινε στεφανιογραφία και stent από έναν εξαιρετικό καρδιολόγο, να τα λέμε κι αυτά. Η πρώτη περίθαλψη έγινε από την Ελένη Παπαγεωργίου, άνθρωπο του κόμματος, η οποία μας συνόδευσε μέχρι το νοσοκομείο» είπε στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Μουλά.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares