Νένα Μεντή: «Η Μίνα Αδαμάκη ήταν μοναχικός άνθρωπος»

«Λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα»

allyou.news

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Μίνας Αδαμάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 78 ετών.

Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόταν μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας είχε συνεργαστεί με πολλούς ηθοποιούς.

Μία από αυτές ήταν και η Νένα Μεντή. Οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στην επιτυχημένη σειρά «Τρεις Χάριτες». Η τηλεοπτική «Άννα» θέλησε να αποχαιρετήσει την «αδερφή της Ειρήνη» σημειώνοντας πως η εκλιπούσα ήταν μοναχικός άνθρωπος και λυπάται που δεν έκαναν παρέα.

Νένα Μεντή και Μίνα Αδαμάκη είχαν παίξει μαζί στις Τρεις Χάριτες/ φωτογραφία NDP

Νένα Μεντή και Μίνα Αδαμάκη είχαν παίξει μαζί στις Τρεις Χάριτες/ φωτογραφία NDP


«Πολλά από αυτά που είπατε στο ρεπορτάζ για τη Μίνα, δεν τα ξέρω καν. Δεν ήμασταν φίλες, δεν ήμασταν κοντά. Δεν πολυταιριάζαμε να το πω έτσι. Όμως, η δουλειά που κάναμε τρία χρόνια στις “Τρεις Χάριτες” με έκανε να την εκτιμήσω πάρα πολύ. Να τη θαυμάζω, και σαν συνάδελφο και σαν ηθοποιό και αυτό που έχω να πω για τη Μίνα που ίσως να μην το ξέρει ο πολύς κόσμος είναι πως ήταν μοναχικός άνθρωπος. Αυτό που έβγαζε στην τηλεόραση – συνήθως η τηλεόραση αποκαλύπτει τον πραγματικό μας εαυτό – δεν ήταν έτσι. Η Μίνα ήταν εσωστρεφής και μοναχική, δε ξέρω κομμάτια της ζωής της. Αυτό που είπατε ότι είχε έρωτες πολλούς. Ξέρω 1-2 σχέσεις της. Είχα πάει σπίτι της κάποτε που μας είχε κάνει ένα τραπέζι με την Άννα. Δεν ήμασταν κοντά. Στη δουλειά όμως, περάσαμε από τα καλύτερα επαγγελματικά μας κομμάτια. Κατουριόμασταν στο γέλιο. Είναι πολλοί άνθρωποι, μέχρι μικρά παιδιά που βλέπουν “Τρεις χάριτες”. Πιστεύω ότι η ένωση αυτών των ηθοποιών σε αυτή τη σειρά, ήταν πολύ έξυπνη γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Αυτό που θέλω να πω για τη Μίνα – όλα εκ των υστέρων τα σκεφτόμαστε- είναι ότι λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα», είπε στην εκπομπή «Γεια σου».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares