Skip to main content

CELEBS

Τα πρώτα βασιλικά γενέθλια του Καρόλου – Η ιδιαίτερη φωτογραφία

Ήταν τα πρώτα γενέθλια δίχως τη βασίλισσα Ελισάβετ



Ξεχωριστή ήταν η χτεσινή ημέρα για τον Κάρολο, αφού γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια ως βασιλιάς. Ο Κάρολος έγινε 74 ετών και είναι η πρώτη χρονιά χωρίς την μητέρα του, τη βασίλισσα Ελισάβετ, και μονάρχη της Βρετανίας.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Hello, δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο για τα γενέθλιά του, καθώς τα πέρασε ήσυχα και ιδιωτικά με τη σύζυγό του Καμίλα.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ χτες έδωσε μια φωτογραφία στη δημοσιότητα, όπου βλέπουμε τον βασιλιά Κάρολο να έχει ακουμπήσει στον κορμό ενός γέρικου δέντρου, ενώ κρατά ένα μπαστούνι.

https://www.instagram.com/p/Ck8HT4_slDL/

Παράλληλα, η μπάντα του Ιππικού Βασιλικού Οίκου ερμήνευσε το «Happy Birthday» κατά τη διάρκεια της τελετής αλλαγής φρουράς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν κανονιοβολισμοί σε όλη την πρωτεύουσα και θα ακολουθήσει χαιρετισμός από 41 όπλα του πυροβολικού «the King"s Troop Royal Horse Artillery» στο Γκριν Παρκ του Λονδίνου, ενώ αμέσως μετά η «Μπάντα της Σκωτσέζικης Φρουράς» θα παίξει το Happy Birthday στο πάρκο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η οικογένειά του ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκαν στον βασιλιά για τα γενέθλιά του με μία φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter γράφοντας: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά!».


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτες στην Αντίπαρο με εντυπωσιακό black and white σύνολο

Η παρουσιάστρια περνάει τις διακοπές της στις Κυκλάδες

CELEBS

Βασιλική Τρουφάκου: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο της

Ξεκίνησε τις πρώτες της διακοπές με τον γιο της στο χωριό

CELEBS

Κατερίνα Δαλάκα: Έξαλλη με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Οικονομόπουλο

«Αν σας αρέσουν τόσο πολύ τα παραμύθια, ανοίξτε κανένα βιβλιοπωλείο»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral