Τα πρώτα βασιλικά γενέθλια του Καρόλου – Η ιδιαίτερη φωτογραφία

Ήταν τα πρώτα γενέθλια δίχως τη βασίλισσα Ελισάβετ

allyou.news

Ξεχωριστή ήταν η χτεσινή ημέρα για τον Κάρολο, αφού γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια ως βασιλιάς. Ο Κάρολος έγινε 74 ετών και είναι η πρώτη χρονιά χωρίς την μητέρα του, τη βασίλισσα Ελισάβετ, και μονάρχη της Βρετανίας.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Hello, δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο για τα γενέθλιά του, καθώς τα πέρασε ήσυχα και ιδιωτικά με τη σύζυγό του Καμίλα.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ χτες έδωσε μια φωτογραφία στη δημοσιότητα, όπου βλέπουμε τον βασιλιά Κάρολο να έχει ακουμπήσει στον κορμό ενός γέρικου δέντρου, ενώ κρατά ένα μπαστούνι.

Παράλληλα, η μπάντα του Ιππικού Βασιλικού Οίκου ερμήνευσε το «Happy Birthday» κατά τη διάρκεια της τελετής αλλαγής φρουράς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν κανονιοβολισμοί σε όλη την πρωτεύουσα και θα ακολουθήσει χαιρετισμός από 41 όπλα του πυροβολικού «the King"s Troop Royal Horse Artillery» στο Γκριν Παρκ του Λονδίνου, ενώ αμέσως μετά η «Μπάντα της Σκωτσέζικης Φρουράς» θα παίξει το Happy Birthday στο πάρκο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η οικογένειά του ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκαν στον βασιλιά για τα γενέθλιά του με μία φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter γράφοντας: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά!».


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares