Skip to main content

CELEBS

Ηλίας Μαμαλάκης: Τροφική δηλητηρίαση τον οδήγησε στην εντατική

Βγήκε από τη ΜΕΘ, αλλά νοσηλεύεται ακόμη σε νοσοκομείο της Κύπρου



Ανησυχία προκάλεσε στους διαδικτυακούς του φίλους ο Ηλίας Μαμαλάκης το βράδυ της Τρίτης (15/11), όταν ενημέρωσε πως βρίσκεται στο κρατικό νοσοκομείο της Λευκωσίας.

mamalakhs

 

Ο Έλληνας σεφ δεν έκανε γνωστό τον λόγο που έκανε εισαγωγή, ούτε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τον οδήγησε στη ΜΕΘ.

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι, αποτελεσματικοί», έγραψε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Η Αναστασία Ζάρκα μέσα από την εκπομπή «Breakfast@star» αποκάλυψε πως η κατάσταση της υγείας του σεφ βελτιώθηκε και βγήκε από τη ΜΕΘ.

Βέβαια, και ο ίδιος ο Ηλίας Μαμαλάκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που του έστειλαν ευχές για περαστικά με ένα νέο μήνυμα στο facebook. «Είμαι πολύ καλύτερα. Με φροντίζουν. Μη μου στέλνετε μηνύματα, με δυσκολεύουν».

mamalakhs2

 

Ο λόγος που μπήκε στην εντατική

Λίγη ώρα αργότερα, ο Θάνος Βάγιος μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε και ποιος ήταν ο λόγος που ο σεφ οδηγήθηκε στην εντατική. Ο Ηλίας Μαμαλάκης έπαθε μία τροφική δηλητηρίαση την προηγούμενη Κυριακή, η οποία του προκάλεσε έντονα συμπτώματα. Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε άμεσα να εισαχθεί στην εντατική.

Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος από το Πρωινό επικοινώνησε με τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος σήμερα αναμένεται να βγει από την εντατική. Η αλήθεια λοιπόν για την υγεία του είναι ότι έπαθε μία τροφική δηλητηρίαση την προηγούμενη Κυριακή, η οποία του προκάλεσε έντονα συμπτώματα. Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε άμεσα να εισαχθεί στην εντατική.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.