Skip to main content

CELEBS

Καταπέλτης ο Γιάννης Βογιατζής: «Υπήρξαν άνθρωποι που ήθελαν το κακό μου»

Συγκινούν όσα εξομολογήθηκε για την αείμνηστη σύζυγό του



Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο Γιάννης Βογιατζής τόσο για τη ζωή του, όσο και για την απώλεια της συζύγου του. Επιπλέον, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στους συναδέλφους του που ήθελαν το κακό του στο θέατρο, ενώ έκανε λόγο και για τα σχολικά του χρόνια.

Ο ηθοποιός, όπως αποκάλυψε είναι 96 ετών και πλέον ησυχάζει, ενώ δεν επιθυμεί να κάνει κάτι άλλο. Στο δημοτικό του είχαν κολλήσει το παρατσούκλι «Πάπας», επειδή δεν τσακωνόταν ποτέ κι έλεγε ότι θα τους δείρει με το μυαλό του.

Ο Γιάννης Βογιατζής είναι ένας από τους τελευταίους μεγάλους του ελληνικού κινηματογράφου

Ο Γιάννης Βογιατζής είναι ένας από τους τελευταίους μεγάλους του ελληνικού κινηματογράφου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όσον αφορά στις συνεργασίες που είχε κατά το παρελθόν ο Γιάννης Βογιατζής αποκάλυψε: «Υπήρξαν άνθρωποι που ήθελαν το κακό μου θεατρικά. Έκαναν τα αδύνατα-δυνατά για να με κατεβάσουν από τη μαρκίζα».

«Μου φάνηκε περίεργο στην αρχή όταν με αναγνώριζαν, το συνήθισα. Κι έναν εγκληματία αν τον δεις 50 φορές θα τον θυμάσαι μετά. Έχω δει πολλές σαχλαμάρες, δεν τις δέχομαι. Στον άνθρωπο συνυπάρχει η σαχλαμάρα κι η σοφία. Ο πατέρας μου κάθε φορά που ερχόταν στο θέατρο μου έλεγε συνέχεια συμβουλές», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η σύζυγός του δεν είχε καμία σχέση με το θέατρο κι όπως σημείωσε ο ίδιος, είχε «λουστεί» όλες τις παραξενιές του. «Θεωρώ τον εαυτό μου τον πιο ευτυχή άνθρωπο που υπάρχει. Έχω τη φωτογραφία της συζύγου μου πάντοτε και τη "συμβουλεύομαι". Τη σύζυγό μου την πρωτογνώρισα όταν της έκανα μαθήματα, αλλά μέχρι να έρθει το αίσθημα πέρασαν χρόνια. Ζω με τις αναμνήσεις, είναι πολύ δυνατές και σε φτιάχνουν σαν άνθρωπο. Δεν έχω εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες μου, αν τις είχα τελειώσει ίσως να είχα τελειώσει και τη ζωή μου», συμπλήρωσε ο Γιάννης Βογιατζής.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department