Στην Αθήνα η Ρουσλάνα για συναυλία υπέρ της Ουκρανίας

Η συνέντευξη τύπου της τραγουδίστριας που κέρδισε την Eurovision το 2004

allyou.news

Το 2004, η εμφάνισή της με τις φωτιές, τις ιαχές και το δυναμικό χορευτικό επί σκηνής, έκανε το Wild Dances μια από τις κλασικές πλέον στιγμές της Eurovision.

H Ρουσλάνα ήρθε στην Αθήνα για να βοηθήσει τραγουδώντας την πατρίδα της, την Ουκρανία

H Ρουσλάνα ήρθε στην Αθήνα για να βοηθήσει τραγουδώντας την πατρίδα της, την Ουκρανία /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η μεγάλη νικήτρια της Eurovision το 2004 στην Κωνσταντινούπολη, Ρουσλάνα, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Αθήνα για να δώσει την Παρασκευή φιλανθρωπική συναυλία υπέρ της Ουκρανίας.

Η 49χρονη σήμερα Ρουσλάνα θα συμμετέχει με άλλους Ελληνες τραγουδιστές και σχεδιαστές μόδας στο φιλανθρωπικό Music & Fashion Show, με σκοπό να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών που έχουν δημιουργηθεί στις παθούσες οικογένειες από τον πόλεμο της Ουκρανίας.

Βίκυ Πεζίρη, Γιώργος Γκάμαρης, Ρουσλάνα, Φώτης Καρύδας & Ιωάννα Σουλιώτη

Βίκυ Πεζίρη, Φώτης Καρύδας, Ρουσλάνα, Γιώργος Γκάμαρης & Ιωάννα Σουλιώτη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Με την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, η τραγουδίστρια είχε μιλήσει στην εκπομπή του Mega, Μεγάλη Εικόνα και τη Νίκη Λυμπεράκη για τον εισβολή των Ρώσων στην πατρίδα της.

«Είναι τρομερή η κατάσταση. Ποτέ δεν έχω φοβηθεί έτσι για όλους στην Ουκρανία, αλλά και για όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο πόλεμο. Βόμβες, ρουκέτες, τανκς, πολλά ψέματα και παραπληροφόρηση, μέσα από το διαδίκτυο και τα social media. Παρακολουθούμε μπερδεμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι», είχε δηλώσει.

Η Ρουσλάνα με την Ιωάννα Σουλιώτη

Η Ρουσλάνα με την Ιωάννα Σουλιώτη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της είχε πει για τον Πούτιν: «Η Ουκρανία είναι ανεξάρτητη κι ελεύθερη χώρα αλλά ο Πούτιν το αγνοεί. Το μήνυμά του ότι η Ουκρανία είναι μέρος της Ρωσίας, δεν είναι αλήθεια. Είναι ψέμα, δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουμε 30 χρόνια ως ανεξάρτητη χώρα. Ήρθε η ώρα να πούμε με αποφασιστικότητα “όχι στον πόλεμο”. Μόνο ειρήνη, εμείς επιλέγουμε το φως, εμείς επιλέγουμε την ειρήνη. Δε θέλουμε πόλεμο. Σταματήστε να σκοτώνετε τη χώρα μου και τον λαό μου».

Φώτης Καρύδας, Γιώργος Γκάμαρης, Ρουσλάνα & Βίκυ Πεζίρη

Φώτης Καρύδας, Γιώργος Γκάμαρης, Ρουσλάνα & Βίκυ Πεζίρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Το σχέδιο του Πούτιν είναι τρομερό. Να δείξει στον κόσμο ότι Ουκρανία είναι ένα τίποτα. Θέλει να χτίσει έναν κόσμο μόνο για τη Ρωσία. Είναι ένας επικίνδυνος τρομοκράτης».

Γιώργος Γκάμαρης

Ρουσλάνα & Γιώργος Γκάμαρης /Φωτογραφία NDP Photo Agency
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares