Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση αναμένεται να κάνει η Ελένη Φουρέιρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.
Η ποπ σταρ αναμένεται να παρουσίασει ένα μοναδικό act στο MadWalk που θα λάβει χώρα στις 13 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Τae Kwon Do.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Breakfast@Star η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στη σκηνή του MadWalk και θα ερμηνεύσει μία μπαλάντα.
H ποπ τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής πόζαραν στο κρεβάτι, χαμογελαστοί και για πρώτη φορά ήταν εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελένης Φουρέιρα. «+1», έγραψε η ποπ τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται να φέρει στον κόσμο το μωράκι τους, τον Φεβρουάριο.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.