Tην Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας της νέας κολεξιόν του Vassilis Zoulias. Το fashion show έκλεισε την 31η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας με τον πιο θεαματικό τρόπο. Το σόου μάλιστα είχε τίτλο «We are family», δηλαδή «Είμαστε οικογένεια».
Στην πασαρέλα του Ωδείου Αθηνών είδαμε μεταξύ άλλων τη Ναταλία Δραγούμη με την κόρη της, Κλειώ Ρόμπερτς.
Η ψηλή μελαχρινή καλλονή έκανε πασαρέλα στο catwalk και κρατούσε από το χέρι τη διάσημη μητέρα της. «Λίγο έτρεχε και δε μπορούσα να την ακολουθήσω γιατί ήταν στενό το φόρεμά μου και της έκανα νόημα, αλλά μια χαρά», είπε η ηθοποιός.
«Είναι σε πρακτορείο αλλά σπουδάζει και στο οικονομικό πανεπιστήμιο. Θέλει να σπουδάσει τη μόδα ως επιχείρηση» τόνισε για την κόρη της η Ναταλία.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.