Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον γιο του: «Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό» 

Γιατί παίρνει τηλέφωνο τη σύζυγο του Σωτήρη Κοντιζά;

allyou.news

Στα γυρίσματα του νέου κύκλου του «Masterchef» πέτυχε η κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. O επιτυχημένος Έλληνας σεφ μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον νέο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής, αλλά και τους πρώτους του μήνες ως... μπαμπάς.

Ο ρόλος του πατέρα

«Ο γκουρού των μπαμπάδων στο MasterChef είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη κα του λέμε “βοήθα” και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθάει πολύ» απαντά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε ερώτηση του δημοσιογράφου Ισίδωρου Φίκαρη σχετικά με την εμπειρία του ως μπαμπάς και συμπληρώνει:

«Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο, ώστε να το έχω χωνέψει»

Το νέο Masterchef

Παράλληλα, ο Έλληνας σεφ διευκρίνισε ότι το φετινό Master Chef δεν θα είναι All Star αλλά αναμένονται πολλές αλλαγές και εκπλήξεις.

«Έχουμε πολλές εκπλήξεις φέτος. Δεν θα είναι All Star με την έννοια που ξέρουμε. Κάθε χρόνο βλέπουμε πολλά άτομα, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Πλέον, γνωρίζουν τι συμβαίνει και κάθε χρόνο έρχονται πιο έτοιμοι μαγειρικά. Το MasterChef είναι 7η χρονιά, έχει κάνει τη δική του πορεία και ήταν πάντα ψηλά. Δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με τα νούμερα»

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares