Καλλιστεία 2022: Δείτε τη Σταρ Ελλάς, τη Μις Ελλάς και τη Μις Γιανγκ

Οι λαμπεροί καλεσμένοι και οι μεγάλες νικήτριες

allyou.news

Ο CEO των Ελληνικών Καλλιστείων Πάνος Ζήνας και η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από εκπροσώπους της μόδας, του καλλιτεχνικού και του δημοσιογραφικού χώρου, καλωσόρισαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο τις φιναλίστ των προκριματικών του 70ου Διαγωνισμού Ομορφιάς Star Hellas - Miss Hellas - Miss Young 2022 και συνομίλησαν με τη κάθε μια ξεχωριστά.

Η παρουσιάστρια των Καλλιστείων, Σταματίνα Τσιμτσιλή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο χώρος του Teatro Athens γέμισε από νέα κορίτσια, ενώ τα βλέμματα έκλεψε η λαμπερή παρουσιάστρια της βραδιάς, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στιγμιότυπο από την βραδιά του τελικού

Στιγμιότυπο από την βραδιά του τελικού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Οι Σταρ Ελλάς 1972 Νάνσυ Καπετανάκη , Σταρ Ελλάς 1993 Χριστίνα Μανούση, Σταρ Ελλάς 1980 Ρούλα Κανελλοπούλου, Σταρ Ελλάς 1981 Μαρία Νικούλη

Οι Σταρ Ελλάς 1972 Νάνσυ Καπετανάκη , Σταρ Ελλάς 1993 Χριστίνα Μανούση, Σταρ Ελλάς 1980 Ρούλα Κανελλοπούλου, Σταρ Ελλάς 1981 Μαρία Νικούλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τον επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά, το top model Ιωάννα Σουλιώτη, τον διευθυντή του περιοδικού ΟΚ! Νίκο Γεωργιάδη, τη Σταρ Ελλάς 2013 Ισμήνη Νταφοπούλου/Αγγελάκη, τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, τον φωτογράφο Γιώργο Μεστούση, τη Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου, το διεθνούς φήμης μοντέλο Σοφία Χαρμαντά και την εντυπωσιακή χορογράφο και διεθνή κριτή χορού Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία ανέλαβε και την σκηνική παρουσία των Φιναλίστ. Πρόεδρος της επιτροπής ήταν ο Πάνος Ζήνας.

Τεό Μπουρδέκας, Τένια Μακρή, Σπύρος Μπιμπίλας & Τέτα Καμπουρέλη

Τεό Μπουρδέκας, Τένια Μακρή, Σπύρος Μπιμπίλας & Τέτα Καμπουρέλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Φρύνη Λάτου & Πάνος Ζήνας

Φρύνη Λάτου & Πάνος Ζήνας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Οι υποψήφιες κρίθηκαν σε δύο εντυπωσιακές πασαρέλες μια με μαγιό και μια με βραδινές δημιουργίες του σχεδιαστή Πάνου Ζήνα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι συνεντεύξεις. Επειδή η ομορφιά από μόνη της δεν είναι αρκετή, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην ικανότητα επικοινωνίας των υποψηφίων, στην εκδήλωση αυτοπεποίθησης της προσωπικότητας τους αλλά και των στόχων που αφορούν όχι μόνο το προσωπικό αλλά και το κοινωνικό όφελος. Σκοπός των καλλιστείων είναι να δημιουργήσει τη νέα γενιά υποψηφίων μέσα σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει και ενδυναμώνει τη νέα γυναίκα.

Νίκος Μπέος, Θέλξη, Γρηγόρης Γκόφας, Χριστιάννα Μπέτα

Νίκος Μπέος, Θέλξη, Γρηγόρης Γκόφας, Χριστιάννα Μπέτα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την τραγουδίστρια, Θέλξη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την τραγουδίστρια, Θέλξη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Οι φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον μεγάλο τελικό κι η αναμέτρηση ήταν σκληρή. Πάρα ταύτα, ομόφωνα πάρθηκε η απόφαση για τις Star Hellas - Miss Hellas - Miss Young του 70ου Διαγωνισμού Ομορφιάς, από την κριτική επιτροπή.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις νικήτριες του 70ου Διαγωνισμού Ομορφιάς 

Η παρουσιάστρια της βραδιάς Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις νικήτριες του 70ου Διαγωνισμού Ομορφιάς /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Με τον τίτλο της Star Hellas 2022 βραβεύτηκε η Σαμάνθα Μίσοβιτς, της Miss Hellas η Ζωή Ασουμανάκη και της Miss Young η Ιωάννα Σκουλά.

Οι νικήτριες του 70ου Διαγωνισμού Ομορφιάς

Οι νικήτριες του 70ου Διαγωνισμού Ομορφιάς /Φωτογραφία NDP Photo Agency

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares