Κατερίνα Στικούδη: Στην πρεμιέρα της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη

Στηρίζει κάθε βήμα της ο γνωστός μουσικός

allyou.news

Το βράδυ της Τρίτης έγινε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Άντρες με τα όλα τους στο θέατρο Βέμπο με πλήθος celebrities να δίνουν το «παρών».

Στη συγκεκριμένη θεατρική παράσταση συμμετέχει κι η Κατερίνα Στικούδη, με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη να τη στηρίζει, όπως κάνει σε κάθε βήμα της.

Μετά το τέλος της παράστασης μάλιστα, ο γνωστός μουσικός πλησίασε τη σύζυγό του δίνοντάς της μερικά λουλούδια, ενώ δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.

Θυμίζουμε ότι πριν από έναν χρόνο η performer έφερε στον κόσμο τον γιο της, Βύρωνα, καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Η Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη και τον Χρήστο Χολίδη

Η Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη και τον Χρήστο Χολίδη /Φωτογραφία NDP Photo Agency
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.



 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares