Skip to main content

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Όσα είπε για εκείνον ο πατέρας του, Μανώλης

Είναι πολύ υπερήφανος για τον γιο του



Ο Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, δήλωσε υπερήφανος για τον γιο του. Ο ίδιος ασχολείται με τον τουρισμό διαθέτοντας ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Κρήτη, ενώ παλιότερα υπήρξε αθλητικός παράγοντας στο νησί.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό TV Creta, μίλησε για την παιδική ηλικία του διάσημου γιου του, αλλά και για την καλλιτεχνική κλίση που είχε από μικρός, ενώ δήλωσε περήφανος για εκείνον.

«Δεν μπορεί να μην είναι κάποιος γονέας υπερήφανος. Ο Χριστόφορος από μικρός είχε μία κλίση στο καλλιτεχνικό κομμάτι. Θεωρώ ότι κάτι πήρε από τη γιαγιά του, τη μητέρα μου, που ήταν ερασιτέχνης ζωγράφος», δήλωσε στη συνέντευξή του.

Στη συνέχεια σχολίασε ότι ο αθλητισμός δεν ήταν ένα από τα δυνατά σημεία του γιου του. «Δεν έχει ιδέα από αθλητισμό. Όταν έπαιξε το πρώτο παιχνίδι διαιτησίας ο Γιάννης Ράλλης είχαμε πάει μαζί με φίλους να δούμε το παιχνίδι και είχα πάρει μαζί μου τον Χριστόφορο. Δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον Κατευθείαν σηκώθηκε κι έφυγε» είπε ο Μανώλης Παπακαλιάτης.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.