Skip to main content

CELEBS

Xmas decoration: Τα στολισμένα σπίτια των επωνύμων που ζηλέψαμε!

Μπήκαν στο πνεύμα εδώ και... μέρες!



Τι κι αν ημερολογιακά είμαστε στον Νοέμβριο, στην ελληνική σόουμπιζ μύρισε άρωμα… Χριστουγέννων, καθώς μέρα με τη μέρα αυξάνονται οι επώνυμοι που φέρνουν την εορταστική ατμόσφαιρα στα σπίτια τους.

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας

Η Τόνια Σωτηροπούλου κι ο Κωστής Μαραβέγιας τον περασμένο Ιούνιο μετακόμισαν στο νέο τους, ιδαίτερα ζεστό, μίνιμαλ αισθητικής με vintage στοιχεία σπίτι τους.

Η ταλαντούχα ηθοποιός σε στόρι στο Instagram, θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους το υπέροχο δέντρο που στόλισαν με τον Κωστή στο νέο τους σπίτι.

Όπως βλέπουμε είναι στολισμένο με διάφορα όμορφες χριστουγεννιάτικες μπάλες, κορδέλες, γκι και στολίδια διάφορα στολίδια, ενώ κυριαρχούν τρία χρώματα, το κόκκινο, το πράσινο και το λευκό.

Δούκισσα Νομικού

Από τις αρχές του μηνός η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να στολίσει το σπίτι της και να μοιραστεί ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram. Ποζάροντας με λευκό πουλόβερ, η παρουσιάστρια στέλνει ένα γλυκό φιλί στους followers της, έχοντας ως φόντο το τεράστιο κι άκρως χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια το δέντρο που στολισε δεν είναι τυχαίο, αφού πρόκειται για εκείνο που στόλιζαν στο πατρικό της σπίτι.

Μαριέττα Χρουσαλά

Λίγο πριν επιστρέψει τηλεοπτικά, καθώς θα παρουσιάσει το φετινό MadWalk, η πρώην Σταρ Ελλάς και παρουσιάστρια αποφάσισε να στολίσει από νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να βάλει την οικογένειά της σε Christmas mood.

Μέσα από ένα βίντεο στο Instagram, η Μαριέττα Χρουσαλά έδειξε στους χιλιάδες followers της το πελώριο δέντρο στη γωνιά του εντυπωσιακού της σαλονιού. Το κόκκινο και το χρυσό χρώμα κυριαρχούν, ενώ τα εκατοντάδες λαμπάκια συνθέτουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα

Αυτά είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα που θα περάσει το ζευγάρι με τις δίδυμες κόρες του Αριάνα και Φιλίππα, οι οποίες τον περασμένο Ιούνιο έγιναν ενός έτους!

Όπως είδαμε στο προφίλ τους στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα κι ο Σάκης Τανιμανίδης στόλισαν χριστουγεννιάτικα το σαλόνι του σπιτιού τους το οποίο μοιάζει πλέον βγαλμένο από παραμύθι. «Φέτος τον στολισμό τον επιμελήθηκαν τα πιο γλυκά πλάσματα, η Αριάνα και η Φιλίππα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram η γλυκιά μανούλα.

Σίσσυ Χρηστίδου

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα μπήκε κι η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία και φέτος δεν έσπασε την παράδοση, στολίζοντας το σπίτι της με την βοήθεια του κουμπάρου της, Παύλου Σταματόπουλου.

Το απόγευμα της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου, ο δημοσιογράφος βρέθηκε από νωρίς στο σπίτι της παρουσιάστριας προκειμένου να ξεκινήσουν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Μέσα από τα stories που ανέβασαν στο Ιnstagram, μας έδειξαν το ψηλό δέντρο της παρουσιάστριας, ενώ νωρίς το βράδυ η Σίσσυ έκανε ανάρτηση, ευχαριστώντας για άλλη μια φορά τον κουμπάρο και συνεργάτη της.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.