Skip to main content

CELEBS

Τα επώνυμα διαζύγια των Ελλήνων celebs που... άφησαν εποχή!

Μενεγάκη-Λάτσιος έκαναν την αρχή



Είναι γνωστό πως το «Ούς ο Θεός συνέζευξεν, άνθρωπος μη χωριζέτω» δεν «καταπάτησαν» κατά κόρον μόνο οι… κοινοί θνητοί.

Ένα «επώνυμο» διαζύγιο πάντα αποτελούσε μία… σπαρταριστή είδηση και γινόταν ελληνιστί (;) talk of the town μέσα σε λίγες ώρες.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια οι διάσημοι φίλοι μας το... τερμάτισαν, τερματίζοντας τους γάμους που πολύ είχαν δημοσιοποιήσει, πολύ φωτογραφήσει κι ακόμα περισσότερο παινέψει στα περιοδικά και τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Οι χωρισμοί πολλοί, ωστόσο αυτοί που «έριξαν» το ίντερνετ είναι -με χρονολογική σειρά- οι δέκα ακόλουθοι:

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος

Έχει περάσει μία δεκαετία από όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ήταν Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010 όταν η παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό στέλεχος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους με ένα δελτίο Τύπου που έσκασε σαν βόμβα.

Άπειρος τηλεοπτικός χρόνος σπαταλήθηκε και τόνοι μελανιού χύθηκαν αναλύοντας τα πάντα γύρω από το διαζύγιο της δεκαετίας και ίσως αυτό με τον μεγαλύτερο «θόρυβο» που ζήσαμε ποτέ στην ελληνική σόουμπιζ.

Παρά τις δυσκολίες στην αρχή, σήμερα οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο πρώην που έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια, έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

Έλλη Κοκκίνου - Παναγιώτης Βασιλειάδης

Μετά από 10 χρόνια σχέσης, τρία χρόνια γάμου κι ένα παιδί, τον μικρό Αλέξανδρο, η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης χώρισαν. Ήταν το δεύτερο «μεγάλο» διαζύγιο της χρονιάς μετά αυτό της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, ωστόσο ήταν πιο… επεισοδιακό.

Η τραγουδίστρια κι ο επιχειρηματίας «πάλεψαν» νομικά για την κηδεμονία του γιου τους, ωστόσο σήμερα έχουν φιλικές σχέσεις.

Λίγο καιρό μετά και για σχεδόν μία επταετία η Έλλη ήταν ζευγάρι με τον κατά 19 χρόνια νεότερό της μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη.

Αναστασία Περράκη - Μιχάλης Μουρούτσος

Μετά από τρία χρόνια γάμου, το διαζύγιο ήρθε για ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της σόουμπιζ. Το καλοκαίρι του 2013 o Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περράκη κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου.

Παρότι στην αρχή να ο ολυμπιονίκης και το μοντέλο αποφάσισαν να χωρίσουν με πολιτισμένο τρόπο για χάρη της κόρης τους Έλενας, στη συνέχεια, οι -δημόσιες- αλληλοκατηγορίες οδήγησαν στις δικαστικές αίθουσες.

Ακόμα και σήμερα οι σχέσεις τους δεν έχουν αποκατασταθεί.

Τζένη Μπαλατσινού - Πέτρος Κωστόπουλος

Το καλοκαίρι του 2014 ένα ακόμα «διάσημο» διαζύγιο «χτύπησε» τον κόσμο των celebrities. Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος, λίγο μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής τους στο Mega, ανακοίνωσαν από το site που είχαν τότε ότι χωρίζουν.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, 18 γάμου και τρία παιδιά ο πρώην μεγαλοεκδότης και το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια είχαν ένα επεισοδιακό διαζύγιο με τον Κωστόπουλου να ανεβάζει τους τόνους δημόσια.

Πέντε χρόνια αργότερα η Σταρ Ελλάς 1990 παντρεύτηκε τον βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια, με τον πρώην σύζυγό της να μην κάνει κανένα σχόλιο!

Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας

Ένα από τα πιο… αντισυμβατικά ζευγάρια της σόουμπιζ ήταν σίγουρο αυτό της Αννίτας Πάνια με τον Νίκο Καρβέλα. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 29 Απριλίου του 2010 με κουμπάρα τη Ρούλα Κορομηλά.

Έξι χρόνια μετά τράβηξαν διαφορετική πορεία με τον γιο τους Ανδρέα να τους συνδέει. Εξάλλου όπως συνηθίζει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, έχει την καλύτερη σχέση και με μια άλλη πρώην σύζυγό του, την Άννα Βίσση, αλλά και τις παλιότερες σχέσεις του!

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

«Τίτλοι τέλους» έπειτα από έξι χρόνια έγγαμου βίου έπεσαν για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, σε ένα διαζύγιο που θύμισε αυτό των Μενεγάκη-Λάτσιου το 2010.

Η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν το 2016 δεν τους βρήκε μαζί και οι φήμες που υπήρχαν πως δεν είναι πια ζευγάρι επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο. Κυριακάτικη εφημερίδα φιλοξένησε κοινή δήλωση του ζευγαριού που επιβεβαίωνε τον χωρισμό του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2010 στο ναό του Αγίου Διονυσίου στο Island, με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου κι απέκτησε δύο γιους, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Σοφία Παυλίδου - Χρήστος Φερεντίνος

Ήταν Οκτώβριος του 2016 όταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσαν στα Μέσα πως έπειτα από 16 χρόνια σχέσης και 12 γάμου, στα οποία απέκτησαν δύο δίδυμα αγόρια, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Το διαζύγιο επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονταν εκείνη την περίοδο για διάσταση ανάμεσα στον παρουσιαστή και την ηθοποιό.

Λίγο καιρό μετά οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν πλήρως, αφού πάνω από όλα είναι γονείς.

Έλενα Χριστοπούλου - Πάνος Καλλίτσης

Μετά από έξι χρόνια σχέσης κι άλλα τόσα γάμου, ο Πάνος Καλλίτσης και η Έλενα Χριστοπούλου αποφάσισαν να χωρίσουν.

Τον Νοέμβριο του 2017, έναν χρόνο μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του γνωστού κομμωτή, η booker μοντέλων και μετέπειτα coach του GNTM, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο γεγονός ήταν ικανό για να… σκοτώσει έναν μεγάλο έρωτα που τελικά οδηγήθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης

Η ανακοίνωση του διαζυγίου της Βάσως Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2018. Μπορεί οι δύο δημοφιλείς να χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, διατήρησαν όμως τις καλύτερες σχέσεις για το καλό της κορούλας τους, Εύας.

Το περασμένο Πάσχα η Βάσω Λασκαράκη έφτιαξε ξανά τη ζωή της με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι τρελά ερωτευμένος με την ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης

Ο κύκλος για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη έκλεισε τον Απρίλιο του 2019. Το ανακοίνωσαν οι ίδιοι, μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης στο Instagram.

Ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και εννέα χρόνια γάμου, ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια που ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν κι απέκτησαν δύο γιους, σόκαραν την κοινή γνώμη με το διαζύγιό τους, αφού μόλις λίγες ημέρες πριν δεν ήταν λίγα τα τρυφερά ενσταντανέ τους στα social media.

Όπως αρμόζει και στους δύο, ο χωρισμός τους έγινε με ένα κάποιο… επίπεδο.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ