Κλέλια Ανδριολάτου: Η ξέφρενη εφηβεία και η σχέση της με τους γονείς της

Όσα αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια του «Maestro» στο OK!

allyou.news

Για τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση της με την οικογένειά της μίλησε η Κλέλια Ανδριολάτου σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Maestro» παραδέχτηκε ότι στην εφηβεία της έκανε πολλές τρέλες και ότι την αποκαλούσαν «σοσιαλίστρια» οι γονείς της.

Η εφηβεία μου είχε φουλ επαναστάσεις. Ο μπαμπάς μου με έλεγε για πλάκα «η κόρη μου η σοσιαλίστρια». Είμαι ένας άνθρωπος που πηγαίνω κόντρα σε πολλά. Αυτό ευτυχώς το έχω μετουσιώσει πια σε πιο δημιουργικά πράγματα. Αλλά όταν ένας έφηβος με τσίτα ενέργεια έχει και νεύρα, τότε γίνεται επανάσταση. Έβγαινα από πολύ μικρή ηλικία, πήγαινα παντού, ακόμα και με τους γονείς μου, πήγαινα πάντα μαζί τους. Είχα χαλάσει και την εφηβεία της αδελφής μου γιατί ήθελα να είμαι συνέχεια μαζί της, αυτοκόλλητη. Ήθελε να βγει με τους φίλους της και πήγαινα κι εγώ. Γενικά έκανα αυτό που ήθελα.

Αν και σε μικρότερη ηλικία ήταν επαναστάτρια, δε μεγάλωσε σε ένα αυστηρό περιβάλλον με την ίδια να αποκαλύπτει ότι δεν είχε μπει ποτέ τιμωρία.


«Οι γονείς μου ποτέ δεν μου φώναξαν ή δεν μου έβαλαν τιμωρία. Είναι ελεύθεροι άνθρωποι, μου είχαν εμπιστοσύνη, ακόμη και τώρα που ζω μόνη. Αλλά και εγώ δεν τους έφερα ποτέ σε δύσκολη θέση και δεν έκανα πράγματα που θα κλόνιζαν την εμπιστοσύνη τους. Σε ποιον από τους δύο έχεις αδυναμία; Και στους δύο. Ο πατέρας μου με φρόντιζε, μου ετοίμαζε το πρωινό, με πήγαινε στο σχολικό. Θυμάμαι ότι είχαμε ένα παιχνίδι που παίζαμε περιμένοντας στη στάση του λεωφορείου: παρατηρούσαμε τα μπουμπουκάκια των λουλουδιών και λέγαμε «αυτό είναι δικό μου». Και τώρα, επειδή το γραφείο του είναι κοντά στη στάση, όταν περνάει από εκεί, μου στέλνει φωτογραφίες με λουλούδια και μου λέει "αυτό είναι δικό μου"».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares