Μαίρη Συνατσάκη: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του μωρού!

Η λεπτομέρεια που ίσως «πρόδωσε» το φύλο

allyou.news

Τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη και έχει μπει στην τελική ευθεία για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής το φύλο του μωρού, ωστόσο μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube η γνωστή influencer μας έδειξε για πρώτη φορά είκονες από το παιδικό δωμάτιο, το οποίο τώρα ξεκίνησε να ετοιμάζει.

Μπορεί τα χρώματα που επέλεξε για την ταπετσαρία να είναι σε ουδέτερα χρώματα, αλλά και το ροζ ξεχωρίζει λίγο πιο πολύ. Ακόμα, οι πιο παρατηρητικοί είδαν ότι στις τσάντες με τα ψώνια για το μωρό φάνηκε ένα ροζ μαξιλαράκι.

Εκείνη βέβαια δεν έκανε κάποια σχετική αναφορά, ενώ όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της αναφορικά με το φύλο του μωρού, η ίδια και ο τραγουδιστής το γνωρίζουν, αλλά δεν έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό.

Το βίντεο ξεκίνησε με τη Μαίρη να παραδέχεται πως προσπαθεί να οργανώσει την τσάντα του μαιευτηρίου. Σε παρόμοιο κλίμα κινήθηκε και το υπόλοιπο βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να ασχολείται ως επί το πλείστον με το παιδικό δωμάτιο. Στο πλευρό της ήταν η δίδυμη αδελφή της, Αλίκη, που τη βοηθά στο στήσιμο των επίπλων!


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares