Skip to main content

CELEBS

Πρώην ζευγάρια που σίγουρα έχετε ξεχάσει!

Θυελλώδεις έρωτες και μεγάλες αγάπες που χάθηκαν στον χρόνο



Τη δεκαετία του ’90 και του 2000 τα πρωτοσέλιδα των περιοδικών γέμιζαν με τα ζευγάρια της εποχής.

Εμείς είπαμε να κάνουμε μία αναδρομή και να θυμηθούμε κάποια που είχαμε… ξεχάσει! Θυελλώδεις έρωτες και μεγάλες αγάπες που συζητήθηκαν πολύ αλλά χάθηκαν στον χρόνο…

Δήμητρα Παπαδοπούλου – Γιώργος Γιαννόπουλος

Tην εποχή των Απαράδεκτων, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είχε σχέση με έναν ηθοποιό που ακόμα δεν είχε γίνει γνωστός στο κοινό.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος ήταν ζευγάρι με τον συνάδελφό της Γιώργο Γιαννόπουλο πολύ πριν εκείνος παίξει σε πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Δέκα χρόνια έμειναν μαζί οι δύο ηθοποιοί και ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του: «Έχουμε την καλύτερη σχέση τώρα, μιλάμε και είμαστε φίλοι. Με τη Δήμητρα ήμασταν μαζί 10 χρόνια και πήρα από εκείνη πολλά πράγματα, όπως φαντάζομαι κι εκείνη από εμένα. Όταν ήταν το σίριαλ ‘Οι απαράδεκτοι’ στο πικ του και ήμασταν διακοπές στη Σύρο, ερχόταν ένα τσούρμο από παιδάκια να γνωρίσουν τη Δήμητρα. Έβλεπα μπροστά μου πώς γίνεται να χτίζεται ένας σταρ».

Χριστίνα Πολίτη – Τζώνυ Καλημέρης

Αίσθηση είχε προκαλέσει η αποκάλυψη της Χριστίνας Πολίτη ότι πριν πολλά χρόνια είχε σχέση με τον Τζώνη Καλημέρη. Ο έρωτας τους, όμως, δεν προχώρησε και οι δυο τους παρέμειναν δύο καλοί φίλοι.

«Όλη η Αθήνα ήξερε πως έβγαινα με τον Καλημέρη. Αφού είχαμε σχέση δύο χρόνια. Ο Τζώνη ήταν από τις καλύτερες σχέσεις της ζωής μου. Εξαιρετικός άνθρωπος γι’ αυτό και τώρα κάνουμε πολύ παρέα. Με βοήθησε αρκετά όταν είχε αρρωστήσει ο πατέρας μου, τότε ήμουν και μικρή και μου στάθηκε», είχε δηλώσει η δημοσιογράφος.

Σταύρος Ξαρχάκος - Σμαράγδα Καρύδη

Η σχέση τους κράτησε 8 ολόκληρα χρόνια μέσα στη δεκαετία του 2000 αλλά ποτέ κανείς τους δεν το είχε παραδεχτεί δημόσια.

Φωτογραφία από το1999 / Σμαράγδα Καρύδη-Σταύρος Ξαρχάκος / NDP photo

Ναταλία Γερμανού – Ηλίας Βρεττός

Τον Ιανουάριο 2009 ακούγονταν ότι είναι ζευγάρι. Κανείς από τους δυο δεν το είχε παραδεχτεί. Ήταν ένας έρωτας θυελλώδεις, όπως έγραφαν τότε τα περιοδικά… Χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν, ενώ δημόσια υποστήριζαν ότι ήταν φίλοι. Μετά από τρία χρόνια, ήρθε η οριστική ρήξη στη σχέση τους και αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ναταλία Γερμανού – Ηλίας Βρεττός

Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει το παρελθόν, έχουν διατηρήσει μια καλή σχέση. Μάλιστα, η Ναταλία τον στήριξε πολύ στο τροχαίο ατύχημα που είχε ο τραγουδιστής.

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου – Μάριος Φραγκούλης

Ήταν ζευγάρι για 10 ολόκληρα χρόνια ωστόσο κανένας δεν το είχε αντιληφθεί.

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, είχε μιλήσει σε πρωινή εκπομπή του Alpha για την σχέση που διατηρούσε με τον Μάριο Φραγκούλη και εκμυστηρεύτηκε πως είχαν φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο.

«Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Με τον Μάριο Φραγκούλη ήμασταν μαζί δέκα χρόνια… Ήμασταν μαζί ουσιαστικά από τότε που ήμουν δεκαέξι χρονών… Φτάσαμε ένα σκαλοπάτι πριν την εκκλησία, αλλά ήμασταν πολύ μικροί και χωρίσαμε», είχε πει χαρακτηριστικά.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό