Ελένη Ράντου: «Η εμμηνόπαυση με απελευθέρωσε»

«Δεν ένιωσα ότι έχασα τη θηλυκότητά μου»

allyou.news

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να μελαγχολούν όταν μπαίνουν στην εμμηνόπαυση, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση της Ελένης Ράντου.

«Μέχρι την εμμηνόπαυση είχα τέτοιες σωματικές ενοχλήσεις. Δε σου μιλώ για τους πόνους, για κάτι ημικρανίες. Υπήρχαν πόνοι κατά τη διάρκεια του κύκλου. Είχα χρόνιες ημικρανίες, τις οποίες κανείς δεν μπορούσε να βρει. Όταν ξεκινούσαν, μπορεί να κρατούσαν τρεις ημέρες και να μην μπορώ να βλέπω φως. Με την εμμηνόπαυση μαγικά όλα εξαφανίστηκαν. Νιώθω πιο γυναίκα από τότε… Δεν ένιωσα ότι έχασα τη θηλυκότητά μου, ένιωσα ότι έφυγε ένα τεράστιο βάσανο από τη ζωή μου και νιώθω το σώμα μου πολύ καλύτερα από πριν», εξήγησε η ηθοποιός στο Στούντιο 4.

Ελένη Ράντου: «Η εμμηνόπαυση με απελευθέρωσε»

«Αυτή η αναπηρία μιας εβδομάδας το μήνα και να την περνάς βαριά κι άλλης μια εβδομάδας ημικρανίας πριν… 15 ημέρες ήμουν άρρωστη. Πώς να μη νιώσω ελευθερία; Δεν ήξερα καν ότι είναι ορμονικό για τις ημικρανίες, έφτανα να παίρνω χάπια πολύ βαριά για να τις αντιμετωπίσω… Έχω μεγαλώσει από πριν, θα περιμένω την εμμηνόπαυση για να μεγαλώσω; Κάνε μου τη χάρη», υπογράμμισε η Ελένη Ράντου.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares