Μιμή Ντενίση: Η οσκαρική της εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

Στο Museum of Arts της Νέας Υόρκης για το Σμύρνη μου, αγαπημένη

allyou.news

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μιμή Ντενίση σε μια μεγάλη βραδιά προς τιμήν της ταινίας της Σμύρνη μου, αγαπημένη.

Η καταξιωμένη θιασάρχης, συγγραφέας κι ηθοποιός ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να δώσει το «παρών» στην ειδική προβολή της επιτυχημένης ταινίας στο Museum of Arts της Νέας Υόρκης.

Η Μιμή Ντενίση δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια

Η Μιμή Ντενίση δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια /Φωτογραφία Instagram

Για τη μεγάλη βραδιά η Μιμή Ντενίση επέλεξε μια «οσκαρική», όπως η ίδια χαρακτήρισε, δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Πρόκειται για ένα ολόλευκο σύνολο με κεντημένες χρυσές λεπτομέρειες που συνδύασε με ολόλευκα γάντια κι ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα.

«What a night!!! Ποσό περήφανοι νοιώσαμε όλοι σε μια κατάμεστη αίθουσα μεσα στο Μητροπολιτικό μουσειο Τέχνης της Νέας Υόρκης!! Ουρές κοσμου που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν όλοι.Τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας Πρέσβεις όλων σχεδόν των χωρών Ευρώπης αλλά κ Ασίας κ Αφρικής. παραγωγοί σκηνοθέτες δημοσιογράφοι….Εκκλησία. Ενθουσιασμός που δεν συναντάς ούτε στην Ελλάδα !!! 5 λεπτά όρθιοι χειροκροτούσαν!!ποσο μοναδικο να περνάς μέσα από τις αρχαιότητες της Αρχαίας Ελλάδας από τα Βυζαντινά αριστουργήματα κ να καταλήγεις να δεις την Ιστορία της Σύγχρονης Ελλάδας!!! Θα επανέλθω γιατί έχω πολλά να πω κ να περιγράψω Πρωτα ομως ευχαριστω το Met που σχεδόν ποτέ δεν παρουσιάζει ταινίες. Την Πρεσβειρα στον ΟΗΕ Maria THEOFILI για την στήριξη σε όλη μου την προσπάθεια τους φίλους που ήρθαν από όλη την χώρα τον χορηγό μας Γιώργο Κωνσταντελη τον Γιώργο Νταβλα που φτάσαμε χέρι χέρι μέχρι το Met την Nancy Nicolelis για την τόσο δύσκολη διοργάνωση την βοηθό μου Νατασσα Μπαρμπουνακη που είναι πάντα πλάι μου … κ φυσικά τον Βασίλη ΖΟΥΛΙΑΣ για το Οσκαρικό φόρεμα!!», έγραψε η Μιμή Ντενίση στην ανάρτησή της.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares