Skip to main content

CELEBS

Σακίρα - Ζεράρ Πικέ: Και επισήμως διαζευγμένο το διάσημο ζευγάρι

Τι συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών τους;



Ενώπιον του αστικού δικαστηρίου της Βαρκελώνης βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου η Σακίρα κι ο Ζεράρ Πικέ, προκειμένου να επικυρώσουν τη συμφωνία του χωρισμού τους.

Η Κολομβιανή σταρ κι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, κατέληξαν σε συμφωνία για τον χωρισμό τους, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα El Pais.

Σακίρα & Ζεράρ Πικέ σε συναυλία το 2011, στην αρχή της σχέσης τους

Σακίρα & Ζεράρ Πικέ σε συναυλία το 2011, στην αρχή της σχέσης τους /Φωτογραφία AP Images/Emilio Morenatti

«Η Σακίρα κι ο Πικέ σφραγίζουν τη συμφωνία χωρισμού τους ενώπιον του ανακριτή. Ο ποδοσφαιριστής κι η τραγουδίστρια δεν έχουν διασταυρωθεί μπροστά στις κάμερες κι έχουν δει ο ένας τον άλλον μόνο στο πρωτοδικείο της Βαρκελώνης», ανέφερε το ρεπορτάζ, καθώς η τραγουδίστρια κι ο πρώην σύζυγός της το πρωί της Πέμπτης μπήκαν από διαφορετικές εισόδους στο κτίριο.

Η Σακίρα έξω από το δικαστήριο της Βαρκελώνης

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, το σύμφωνο του πρώην ζευγαριού, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως η Σακίρα θα πάει να ζήσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ με τα δύο παιδιά της, τον 11χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν, ενώ ο Πικέ θα μπορεί να τους επισκέπτεται όσες φορές θέλει, με τα έξοδα των ταξιδιών αυτών να βαραίνουν και τους δύο.

«Έχουν κατασκηνώσει παπαράτσι έξω από το σπίτι μου, 24 ώρες την ημέρα και δεν υπάρχει μέρος όπου μπορώ να κρυφτώ από αυτούς με τα παιδιά μου, εκτός από το δικό μου σπίτι. Ξέρεις, δεν μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στο πάρκο σαν μια κανονική οικογένεια, να πάμε να φάμε ένα παγωτό ή να κάνουμε κάποια δραστηριότητα χωρίς να μας ακολουθούν οι παπαράτσι. Οπότε είναι δύσκολο», δήλωσε η Σακίρα στο περιοδικό Elle, στην πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό της.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department