Skip to main content

CELEBS

Αλεξάνδρα Μικρούτσικου: Δείτε την κούκλα κόρη του Θάνου Μικρούτσικου

Η Αλεξάνδρα Μικρούτσικου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Μουσικό κουτί»



Η όμορφη κόρη του Θάνου Μικρούτσικου, Αλεξάνδρα, έκανε μια σπάνια εμφάνιση και εντυπωσίασε με το ταλέντο της στη μουσική και την ομορφιά της.

Η Αλεξάνδρα Μικρούτσικου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Μουσικό κουτί» στην ΕΡΤ και αφού μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον πατέρα της ερμήνευσε ένα από τα κομμάτια του.

Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο, με καλεσμένους τους Κώστα Θωμαΐδη, Μίλτο Πασχαλίδη, Παυλίνα Βουλγαράκη και την κόρη του, Αλεξάνδρα Μικρούτσικου, που μοιράστηκαν με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη αλλά και το τηλεοπτικό κοινό γνωστές και άγνωστες ιστορίες της ζωής και της καριέρας του.

Η Αλεξάνδρα Μικρούτσικου, η οποία ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και καθήλωσε με την ερμηνεία της όταν κάθισε στο πιάνο.

H κόρη του Θάνου Μικρούτσικου και της συγγραφέα Μαρίας Παπαγιάννη, ερμήνευσε το τραγούδι του πατέρα της, Ωροσκόπιο.

«Το Ωροσκόπιο κρύβει το μότο της ζωής του πατέρα μου: είναι πιο εύκολο να κλαις παρά να ζεις, η ζωή είναι δύσκολη, θέλει προσπάθεια και κάθε μέρα πρέπει να προσπαθούμε να ξεπερνάμε τις δυνατότητές μας» είπε στον αέρα της εκπομπής ενώ στη συνέχεια ερμήνευσε το τραγούδι του πατέρα της.

Η Αλεξάνδρα Μικρούτσικου με τη μητέρα της / Φωτογραφία: NDP
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.