Skip to main content

CELEBS

Ρένος Ρώτας: Μίλησε για τον χωρισμό από την Κλέλια Ανδριολάτου

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις



Ο Ρένος Ρώτας στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με την Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro».

Ο νεαρός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά και αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κλέλια, η οποία κράτησε τρία χρόνια, λέγοντας πως μέχρι σήμερα καταφέρνουν να διατηρούν μια άψογη σχέση. Είπε, μάλιστα, πως εξαιρετική είναι η σχέση που διατηρεί και με τους γονείς της.

«Με την Κλέλια ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Σήμερα η σχέση μας είναι εξαιρετική. Δεν ήταν εξ αρχής εφικτό να συμβεί αυτό ούτε ήταν δεδομένο. Θεωρώ ότι δουλέψαμε και οι δυο σε προσωπικό επίπεδο για να μπορούμε σήμερα να έχουμε τη σχέση που έχουμε, να μπορούμε δηλαδή να στείλουμε ένα μήνυμα στα όμορφα αλλά και τα δυσάρεστα για να πεις ότι “είμαι εδώ αν χρειαστείς κάτι”.

Έχω εξαιρετική σχέση και με την οικογένειά της. Είναι μια οικογένεια που με αγκάλιασε εξ αρχής, με αγάπησε. Δε θα μπορούσα να μην τους μιλάω. Είναι υπέροχοι άνθρωποι όλοι και η Κλέλια έχει εξελιχθεί σε έναν υπέροχο άνθρωπο και ηθοποιό. Την καμαρώνω πάρα πολύ» είπε ο Ρένος Ρώτας.

Ρένος Ρώτας

Όσο για το αν η σχέση αυτή που διατηρεί με την πρώην σύντροφό του έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποια από τις επόμενες σχέσεις του ο Ρένος Ρώτας παραδέχτηκε πως πράγματι, έχει συμβεί.

«Σίγουρα αυτό μπορεί να δημιουργήσει θέμα σε μια επόμενη σχέση ή έχει δημιουργήσει στο παρελθόν. Τι να κάνουμε; Είναι μέσα σε αυτά τα πράγματα που δε θα ασχοληθώ αν στεναχωριέται κάποιος. Εγώ είμαι έτσι… Δε θα με πείραζε να συνέβαινε και το αντίστροφο. Έχω μάθει να θωρακίζομαι απέναντι σε αυτά τα πράγματα και να μη με επηρεάζουν.

Όταν κάτι καταλαβαίνω ότι είναι αθώο και ειλικρινές δε θα με πειράξει. Γενικά είμαι καλοπροαίρετος και αφελής. Είναι εύκολο να με ξεγελάσεις αλλά ελπίζω ότι δεν έχω ξεγελαστεί μέχρι σήμερα» είπε ο ηθοποιός.

Κλέλια Ανδριολάτου - Ρένος Ρώτας

Κλέλια Ανδριολάτου - Ρένος Ρώτας / Φωτογραφία: NDP
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.