Skip to main content

CELEBS

British Fashion Awards 2022: Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις στο red carpet

Η Florence Pugh και η Rita Ora επέλεξαν κατακόκκινες δημιουργίες



Τα British Fashion Awards 2022 έγιναν τη Δευτέρα στο Royal Albert Hall με τα μεγαλύτερα fashion icon να κάνουν παρέλαση!

Το βραβείο του Model of the Year δόθηκε στη Bella Hadid, αφού η επιρροή της την περασμένη χρονιά στη βιομηχανία της μόδας ήταν πιο έντονη από ποτέ. Η ίδια δεν κατάφερε να παρεβρεθεί, για να παραλάβει το βραβείο της. Κορυφαίος σχεδιαστής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Pier Paolo Piccioli, για λογαριασμό του οίκου Valentino, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του από την ηθοποιό Florence Pugh.

Η βραδιά δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και ένα μεγάλο αφιέρωμα στην εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ, με γιγαντοοθόνες να προβάλλουν σκηνές από τη ζωή της και από τις πιο χαρακτηριστικές της εμφανίσεις, ενώ μοντέλα περπατούσαν στο catwalk με customized δημιουργίες Βρετανών σχεδιαστών, που εμπνεύστηκαν απόπ το αξεπέραστο στυλ της.

Ανάμεσα τους και η Lila Moss.

Κάποιοι από τους σχεδιαστές που συμμετείχαν στο project ήταν οι Alexander McQueen, Burberry, Vivienne Westwood, Victoria Beckham και Stella McCartney.

Η Naomi Campbell απέδωσε τον απαιτούμενο φόρο τιμής στη βασίλισσα, πριν ξεκινήσει το runway, ενώ φρουροί από το παλάτι του Buckingham βρίσκονταν περιμετρικά της κυκλικής πασαρέλας. Γενικά, δεν είδαμε ακρότητες την περασμένη βραδιά, με τις κυρίες να επενδύουν πολύ και στα glittery υφάσματα, όπως η Naomi Campbell με το total silver Valentino φόρεμα της.

Naomi Campbell

Naomi Campbell / (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Οι δύο πιο λαμπερές εμφανίσεις της βραδιάς ανήκουν στη Florence Pugh, με το maxi gown δια χειρός Valentino, με την απίστευτη χαμηλή πλάτη, και τη Rita Ora, που ήταν πιο sexy από ποτέ με το naked dress της Nensi Dojaka.

Florence Pugh

Florence Pugh / (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Rita Ora

Rita Ora / (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Η Ashley Graham ήταν επίσης εντπωσιακή με το David McDOwell γαλάζιο, ασύμμετρο gown της, αλλά και Lila Moss, που πόνταρε επίσης στο effortless sexiness ενός ημιδιάφανου, naked dress, δια χειρός Knwls.

Ashley Graham

Ashley Graham / (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley / (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Elsa Hosk

Elsa Hosk / (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Hannah Martin / (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Jourdan Dunn / (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Irina Shayk / (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
 
 

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.