Skip to main content

CELEBS

Εύη Βατίδου: «Οι άντρες μόνο απογοήτευση μου έχουν προσφέρει»

Τι είπε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε



«Ήθελα και θέλω τα παιδιά μου στην πορεία της ζωής τους να κάνουν τις δικές τους επιλογές και να είναι ευτυχισμένα με αυτό που έχουν επιλέξει», δήλωσε η Εύη Βατίδου στο Happy Day μιλώντας για τα παιδιά της που πλέον έχουν μεγαλώσει και θέλουν να ασχοληθούν με τη Νομική.

Η Εύη Βατίδου με την κόρη της, Μάιρα Κούγια στην παραλία τον Ιούλιο του 2020/ φωτογραφία NDP

Η Εύη Βατίδου με την κόρη της, Μάιρα Κούγια στην παραλία τον Ιούλιο του 2020/ φωτογραφία NDP

Το πρώην μοντέλο γύρισε τον χρόνο πίσω και αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό της λέγοντας πως ήταν μια καλή και άνετη μαμά. «Όταν είχα τα παιδιά μικρά, δε δούλευα κάθε μέρα. Βέβαια, αναγκάστηκα να δουλέψω και μέσα στο σπίτι, δούλεψα και εκτός. Γενικά έχω κάνει πολλή δουλειά. Και με τα παιδιά έκανα πολλή δουλειά. Αφιερώθηκα στα παιδιά. Κάποια χρόνια είχα τη δυνατότητα, κάποια άλλα όχι. Είμαι ευχαριστημένη για το σήμερα. Θεωρώ ότι δε στερήθηκαν τίποτα. Ήμουν μια καλή μαμά που ήμουν πολύ άνετη. Νομίζω περάσανε ωραία μαζί μου και ακόμα περνάνε. Κι εγώ πέρασα ωραία μαζί τους. Ήταν το κίνητρο τα παιδιά μου. Ο Χρήστος και η Μαρία ήταν η μεγαλύτερή μου δύναμη για να σταθώ κι εγώ στις δυσκολίες που μας έφερε η ζωή. Σαν τριάδα περάσαμε αρκετές δυσκολίες. Ο Χρήστος, μου γλίστρησε από την μπανιέρα. Ήμουν μόνη μου και έπαθα σοκ. Η Μάιρα μου είχε πέσει από τον καναπέ, δεν ήταν κάποιος εκεί. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν με τα οικονομικά μου. Δεν είχα μεγάλη ευκολία. Πιεζόμουν πάντοτε από τα οικονομικά μου αλλά δε μπορώ να πω ότι τους στερήθηκε κάτι. Δεν μπορώ βεβαίως να πω και ότι ο πατέρας τους δε βοηθούσε μέχρι ενός σημείου αλλά ό,τι και να μου ζητούσαν, τους το έδινα».

Οι δηλώσεις για την προσωπική της ζωή

Ο Χρήστος και η Μάιρα έχουν μεγαλώσει και πλέον έχουν τραβήξει τον δικό τους δρόμο. Άραγε σκέφτεται να φτιάξει ξανά τη ζωή της; «Όταν τα παιδιά είναι μικρά, μερικές φορές σε εκνευρίζουν γιατί λες ότι σου τρώνε τον χρόνο. Όταν μεγαλώνουν σου λείπουν. Αλλάζει η ζωή σου. Μετά αναπολείς τις στιγμές του παρελθόντος… Η αλήθεια είναι ότι ίσως ήταν καλύτερα αν έβρισκα κάποιον σύντροφο, από την άλλη σκέφτομαι ότι ίσως είναι καλύτερα που είμαι μόνη μου. Μου λείπει ίσως η εσωτερική γαλήνη που θα μου έδινε ο σύντροφος», ήταν η απάντησή της.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως στο παρελθόν έψαχνε έναν σύντροφο – «πατριό» για τα παιδιά της. «Έχει περάσει από τη ζωή μου άνθρωπος με τον οποίο σκέφτηκα να παντρευτώ ξανά αλλά ίσως το timing δεν ήταν σωστό ή αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν έτοιμος τότε… Κανονικά θα έλεγες ότι είναι πιο εύκολο τώρα γιατί είμαι λίγο πιο ελεύθερη. Όταν είναι μικρά τα παιδιά, ψάχνεις έναν σύντροφο που να είναι και λίγο πατριός. Όλες οι γυναίκες που είναι χωρισμένες και έχουν παιδιά θέλουν ο σύντροφός τους να τα πηγαίνει καλά με τα παιδιά τους. Οι σύντροφοι που ήρθαν στη ζωή μου δε δέχτηκαν τα παιδιά μου λόγω των ευθυνών. Οι άντρες μόνο απογοήτευση μου έχουν προσφέρει. Αν δεν ήμουν απογοητευμένη θα είχα κάποιον δίπλα μου».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

CELEBS

Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;