Η λαμπερή απονομή των PRIX DE ΒEAUTÉ 2022

H εκδήλωση απονομής των Βραβείων Προϊόντων Ομορφιάς από το περιοδικό ΒEAUTÉ

Αγγελική Λάλου

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία η ετήσια εκδήλωση απονομής των Βραβείων Προϊόντων Ομορφιάς PRIX DE BEAUTÉ, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Π.Σ.Β.Α.Κ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών).

Τα PRIX DE BEAUTÉ, που διοργανώνει το περιοδικό BEAUTÉ και τα οποία γιόρτασαν φέτος τα 22 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού, έχουν σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων προϊόντων ομορφιάς που λανσαρίστηκαν από 1/7/21 έως 30/6/22, με κριτήριο την ποιότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, επικοινωνούν στο κοινό τα επιτεύγματα του κλάδου της κοσμετολογίας.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου. Την εκδήλωση προλόγισαν η Εκδότρια του περιοδικού BEAUTÉ Μαρία Καλλιμασιά και η δημιουργός του θεσμού και Πρόεδρος των PRIX DE BEAUTÉ Έφη Μπελέ. Tα βραβεία απένειμαν η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη, η ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη, ο γνωστός παρουσιαστής στο GNTM Γιώργος Καράβας, η εικαστικός Εριέττα Βορδώνη, η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, το μοντέλο Αναστασία Περράκη, η Founder και CEO της My Cup of Τea Αgency Χρύσα Γρηγορίου και η Πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Focus Bari Ξένια Κούρτογλου.

 pan_400

Χορηγός στη βραδιά των PRIX DE BEAUTÉ ήταν η εταιρεία SAMSUNG, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα REALNEWS και οι ιστοσελίδες BEAUTEMAGAZINE.GR, SAVOIRVILLE.GR, REAL.GR, ALLYOU.GR, ATHENSVOICE.GR και SKINGURUS.GR.

pan_455

Λεζάντες φωτό:

  1. Η ομάδα του γκρούπ της L'Oreal Hellas.
  2. Έφη Μπελέ, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Μαρία Καλλιμασιά, Κωσταντίνα Μιχαήλ.

Cover: Α. Περράκη, Κ. Μισιχρόνη, Χ. Σταματέλου, Ε. Βορδώνη. Μ. Καλλιμασιά, Γ Καράβας, Α.Μ Παπαχαραλάμπους, Ρ. Ψαρού, Ε. Παπασταύρου, Ρ. Μόρφη, Χ. Σούζη. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares