Χώρισαν Χριστίνα Κοντοβά και Τζώνη Καλημέρης

Μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι - Θα παραμείνουν ενωμένοι για την Ada

allyou.news

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης χώρισαν μετά από 5,5 χρόνια σχέσης και την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό μας».

χωρισαν κοντοβά καλημέρης

Ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά σε θεατρική βραδιά τον Ιανουάριο του 2022/ NDP Photo Agency

Το ζευγάρι, που εδώ και λίγα χρόνια έχει υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα, την πανέμορφη μικρή Ada, αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους στη ζωή. Για την ακρίβεια, την Ada υιοθέτησε η σχεδιάστρια μόδας, με τον σύντροφό της να στέκεται «βράχος» στο πλευρό της και να στηρίζει απόλυτα αυτή της την απόφαση,

Οι δυο τους, ώριμα, και με πολλή συζήτηση αποφάσισαν ότι δε θα είναι πια ζευγάρι, αλλά θα παραμείνουν ο ένας στη ζωή του άλλου.

χωρισαν κοντοβά καλημέρης

Τα τρυφερά στιγμιότυπα για την Κοντοβά και τον Καλημέρη ανήκουν πια στο παρελθόν/ NDP

«Όλο έχει γίνει πολύ βελούδινα. Υπάρχει η μικρή Ada, η οποία θα τους ενώνει για πάντα. Της έχουν τεράστια αδυναμία. Η μικρή φωνάζει τον Τζώνη ‘’μπαμπά’’. Εκείνος είχε σεβαστεί την απόφαση της Χριστίνας να υιοθετήσει τη μικρή και να πάει να μείνει στην Ουγκάντα για κάποιο καιρό. Ταξίδεψε και εκείνος ως εκεί. Το πρώην ζευγάρι μένει ακόμη κάτω από την ίδια στέγη, αλλά σε λίγο καιρό ο Τζώνη θα μείνει σε άλλο διαμέρισμα, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που μένουν τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares