Skip to main content

CELEBS

Harry - Meghan: Ντοκιμαντεροσειρά ή ραβασάκι; Καταπιεσμένοι ή κακομαθημένοι;

Tα ερωτήματα του βρετανικού τύπου και κοινού μετά την προβολή στο Netflix



Βραδύκαυστη (slow-burn), με πολλές επαναλήψεις, σχεδόν βαρετή χαρακτηρίζει το BBC τη νέα σειρά-ντοκιμαντέρ (docuseries) του Netflix για το «πρώην» βασιλικό ζεύγος Harry και Meghan.

Οι «εκρηκτικές» αποκαλύψεις που υπόσχονταν τα trailers φαίνεται να μην έγιναν στα τρία πρώτα επεισόδια που κυκλοφόρησαν. Οι φαν του βασιλικού gossip θα πρέπει να περιμένουν τώρα έως την άλλη εβδομάδα για να δουν ΑΝ θα μάθουν τελικά ποιος έδινε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το ζευγάρι, ποιος πολεμούσε τη Μέγκαν για τη μυστική ατζέντα κάποιων άλλων, ποιος έπαιζε «βρώμικο» παιχνίδι.

Ο βρετανικός τύπος χαρακτήρισε τη σειρά μονόπλευρη, αφού, όπως είπε και το παλάτι, δεν προσέγγισε κανείς τη βασιλική οικογένεια για σχόλιο. Εδώ η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το παλάτι του Kensington (η οικογένεια του Ουίλιαμ και της Κέιτ) και το παλάτι του Buckingham (κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ και πλέον του βασιλιά Καρόλου) φαίνεται να δέχθηκαν email από μία εταιρία παραγωγής με «άγνωστη» διεύθυνση. Όταν προσπάθησαν να επιβεβαιώσουν με το Netflix την αυθεντικότητα της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, δεν έλαβαν απάντηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Press Association πάντως, το email δε ρωτούσε τη γνώμη τους για ολόκληρη τη σειρά, αλλά μόνο κάποια κομμάτια.

Το ζευγάρι που αρνήθηκε τα βασιλικά καθήκοντά του το 2020 φαίνεται να βιντεοσκοπούσε τη ζωή του από τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς, πολύ πριν συμφωνηθεί η σειρά με το Netflix, βάζοντας πολλούς σε σκέψεις πως ετοιμάζονταν ήδη να επωφεληθούν οικονομικά από την αποφάσή τους να αφήσουν το βασίλειο πίσω τους.

Η μέρα του γάμου του harry και της meghan markle

Harry - Meghan: Ντοκιμαντεροσειρά ή ραβασάκι; Καταπιεσμένοι ή κακομαθημένοι;/ ΑP Images

Η σειρά περιγράφει τον έρωτά τους και το πώς βλέπει ο ένας τον άλλον, με τις κριτικές να μιλούν για ένα γράμμα αγάπης, παρά για ντοκιμαντέρ. Εμφανίζονται σαν το ζευγάρι που θυσίασε τα πάντα σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει το σύστημα, τα πρωτόκολλα και πάνω από όλα τον ρατσισμό.

Και κάπου εδώ μπαίνουν οι βρετανοί βασιλικοί φανς. Σε σχόλια στο Twitter «κράζουν» τη... Δούκισσα, που είναι εκατομμυριούχος, προνομιούχα και παρόλα αυτά δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κλαίγεται. Όπως αναφέρουν χρήστες του διαδικτύου από τη Μεγάλη Βρετανία, εκείνη ζει πολύ καλύτερη ζωή από τον μέσο Άγγλο που λέει ότι την καταπιέζει.

https://twitter.com/sophielouisecc/status/1598772610548043779?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1598772610548043779%7Ctwgr%5E6a678d4844b0da25f7f91594449718c1b9d06f6d%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.star.gr%2Flifestyle%2Fcelebrities%2F607437%2Fharry-meghan-ntokimanteroseira-h-rabasaki

Πολλοί Βρετανοί πιστεύουν πως η Meghan είναι αυτή συμπεριφέρεται με ρατσισμό ενάντια στη χώρα τους, κοροϊδεύοντας τα έθιμα και τις παραδόσεις τους. Άλλος ανάρτησε φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Harry, για τον οποίο συγκεντρώθηκαν χιλιάδες κόσμου χαρούμενοι και για τους δυο τους, αναρωτούμενος αν αυτό συνιστά ρατσισμό εναντίον της.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε να παρακολουθήσει τον γάμο του Harry με τη Meghan

Πλήθος κόσμου στον γάμο του Harry και της Meghan Markle/ ΑP Images

Καταπιεσμένοι ή κακομαθημένοι αναρωτιούνται για το διάσημο ζευγάρι. Το BBC πάντως κρίνει σε άρθρο του πως το εγχείρημα του Netflix απευθύνεται περισσότερο σε ένα αμερικάνικο κοινό και πως οι μόνοι χαρούμενοι στη Βρετανία για την πλοκή του είναι έως τώρα οι βασιλικοί, αφού δεν αποκαλύπτεται τελικά ούτε ένα όνομα ή μεγάλο μυστικό.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

CELEBS

Στέφανος Κορκολής: «Δεν ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω κι ακόμα το παλεύω»

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε νέα του συνέντευξη

Προτεινόμενα

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat