Κλέλια Ανδριολάτου: O Παπακαλιάτης με είδε στο Instagram και μου είπε να πιούμε καφέ

«Με βρήκε μέσα από τη δραματική σχολή»

allyou.news

Πως δε φανταζόταν ποτέ ότι θα γίνει ποτέ πρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και την απίστευτη γνωριμία της με τον σκηνοθέτη - σεναριογράφο - ηθοποιό, αποκάλυψε η Κλέλια Ανδριολάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», όπου ήταν καλεσμένη το Σάββατο 10/12.

«Δε το φανταζόμουν, αλλά το ήθελα πάρα πολύ. Όταν τελείωσα τη σχολή, βρήκα αμέσως δουλειά, ήταν υπέροχο αυτό. O Παπακαλιάτης με βρήκε μέσα από τη δραματική σχολή, είχε περιγράψει σε κάποιους δασκάλους μου τι περίπου ψάχνει και κάποιος του είπε για εμένα. Με έψαξε λοιπόν, στο Instagram, είδε τη φάτσα μου και μου ζήτησε να πιούμε έναν καφέ», περιέγραψε η όμορφη Κλέλια που ενσαρκώνει την πρωταγωνίστρια στο «Maestro».

Ανδριολάτου: O Παπακαλιάτης με είδε στο Instagram & μου είπε να πιούμε καφέ

«Δεν ήξερα ότι θα έρθει αυτό που ήρθε. Είχα όμως, την ανυπομονησία και τη χαρά. Θέλω να πιστεύω ότι για να φτάσω εκεί που θέλω, πρέπει να πάω με πολύ αργό τρόπο. Οπότε, προσπαθώ να ισορροπώ αυτές τις δύο δυνάμεις, να είμαι προσγειωμένη και να προχωράω», είπε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Αναφορικά με την επιτυχημένη σειρά «Maestro» η Κλέλια Ανδριολάτου είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν έφτασα στους Παξούς, άρχιζα να γνωρίζω τους πάντες και να τους χαιρετάω. Όταν συναντήθηκα με τον Χριστόφορο, επειδή είχα ξεκινήσει να διοργανώνω γλέντια και τέτοια στην πλατεία, με ρώτησε πώς γίνεται να τους έχω μάθει όλους, μέσα σε τόσο λίγο καιρό, ενώ εκείνος δεν τους είχε μάθει όλους που ερχόταν πάντα στο νησί. Όλοι οι συντελεστές του Maestro είναι τόσο σπουδαίοι, μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας».

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι καμιά φορά ζητά και την άποψη πιο έμπειρων ηθοποιών για κάποιες σκηνές: «Μπορεί να έχω μία δύσκολη σκηνή και να ρωτήσω τη Μαρία Καβογιάννη τη γνώμη της για το πώς να παίξω. Θα βοηθήσουμε η μία την άλλη. Όλοι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας και ειδικά, τα νέα παιδιά που είμαστε στη σειρά, είμαστε σαν μία γροθιά. Ακόμα και με τους πιο καταξιωμένους, που είναι σε πιο μεγάλη ηλικία από εμάς».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares