Skip to main content

CELEBS

Φοίβος: Ο λόγος που αρνήθηκε να συνεργαστεί με την Άννα Βίσση

«Βάζω πάντα τη φιλία επάνω από τη δουλειά»



Ότι η Δέσποινα Βανδή ήταν ο λόγος που αρνήθηκε να συνεργαστεί με την Άννα Βίσση και να συνθέσει κάποιο τραγούδι για εκείνη αποκάλυψε ο Φοίβος στη Ναταλία Γερμανού και στους τηλεθεατές του «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή 11/12.

φοίβος

«Για την Άννα είχα κάνει, όταν έκανε τις προσπάθειες τότε για το εξωτερικό κι είχαμε βρεθεί στο στούντιο, που είχαμε ενορχηστρώσει δύο κομμάτι αν θυμάμαι καλά του Νίκου (σ.σ. Καρβέλα) και τρία δικά μου. Δεν έγινε κάτι. Είχε πάει να γίνει κάποια στιγμή, αλλά αρνήθηκα να κάνω τραγούδια στην Άννα γιατί θεώρησα ότι θα στενοχωρούσα πολύ τη Δέσποινα» είπε αρχικά ο Φοίβος.

«Με τη Δέσποινα δεν ήμουν απλά ο παραγωγός της κι ο συνθέτης της, αλλά ήμουν και φίλος της. Δε θα ήθελα ποτέ να στενοχωρήσω τη φίλη μου. Βάζω πάντα τη φιλία επάνω από τη δουλειά. Θα μπορούσε να είχε συμβεί, αλλά δε συνέβη… Τώρα εννοείται γιατί όχι. Με μεγάλη μου χαρά» εξομολογήθηκε ο γνωστός Έλληνας συνθέτης ο οποίος είναι στενά συνδεδεμένος με τη Δέσποινα Βανδή.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς