Πέτρος Φιλιππίδης: Νοσεί από κορωνοϊό με πολύ βαριά συμπτώματα

Ίσως χρειαστεί να νοσηλευτεί ο πολυσυζητημένος ηθοποιός

allyou.news

Συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, με τον ηθοποιό ωστόσο να απουσιάζει, λόγω ασθένειας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό, ο ηθοποιός νοσεί με βαριά συμπτώματα κορωνοϊού κι αντιμετωπίζει ισχυρά αναπνευστικά προβλήματα.

Λόγω υποκείμενων νοσημάτων η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί αρκετά για αυτό οι θεράποντες γιατροί του χορήγησαν εξειδικευμένη αντιική συνταγή.

Από το περιβάλλον του εκφράζεται η ανησυχία για το κατά θα μπορέσει ο ηθοποιός να αποφύγει τη διακομιδή του σε κάποιο νοσοκομείο.

«Επικοινωνώντας με την κυρία Πακιρτζίδου μας ενημέρωσε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσεί από κορονοϊό και μάλιστα το περνάει αρκετά βαριά, αντιμετωπίζοντας ισχυρά αναπνευστικά προβλήματα. Υπενθυμίζουμε πως έχει και άλλα υποκείμενα νοσήματα, έχει υποστεί στο παρελθόν ισχαιμικό επεισόδιο κάτι το οποίο έχει επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα έχει εξεταστεί κι από γιατρό που έχει χορηγήσει μια ειδική αντιϊκή συνταγή. Μέχρι εδώ μπορούμε να πούμε αλλά πρέπει να μεταφέρουμε ακόμη ότι έχει εκφράσει η ανησυχία για το κατά πόσο θα καταφέρει να γλιτώσει τη διακομιδή του σε κάποιο νοσοκομείο γιατί είναι αρκετά σοβαρά. Η κυρία Πακιρτζίδου εκφράζει έντονη ανησυχία μιλώντας με τη σύζυγό του», μετέφερε ο Θάνος Βάγιος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares