Σαρλίν - Αλβέρτος: Γιόρτασαν τα 8α γενέθλια των δίδυμων παιδιών τους

Οι τρυφερές ευχές της πριγκίπισσας στο Instagram

allyou.news

Στις 10 Δεκεμβρίου τα δίδυμα παιδιά της πριγκίπισσας Σαρλίν, Γαβριέλα Θηρεσία Μαρία και Ιάκωβος Ονώριος Ρενιέ, έσβησαν οκτώ κεράκια.

Η ίδια πέρασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα με τα αγγελούδια της, ενώ δεν παρέλειψε να τους στείλει και δημόσια τις ευχές της. Με αφορμή λοιπόν τα 8α γενέθλιά τους, η τρυφερή μανούλα δημοσίευσε στο Instagram ένα ολιγόλεπτο βίντεο με διάφορες φωτογραφίες τους, σε κάποιες από τις οποίες διακρίνεται και ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

«Χαρούμενα γενέθλια αγάπες μου», σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Ακολούθησε ένα θεματικό πάρτι - έκπληξη, όπου οι εορτάζοντας έσβησαν δύο εντυπωσιακές τούρτες, μία ροζ και μία μπλε που είχαν πάνω τους κινούμενα σχέδια. Οι γονείς τους μάλιστα είχαν φροντίσει να προσλάβουν και τρεις μασκότ για την ψυχαγωγία τους.

Στη συνέχεια στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού δημοσιεύτηκε μια σχετική οικογενειακή φωτογραφία από την ιδιαίτερη αυτή περίσταση.

Το ημερολόγια έγραφε 10 Δεκεμβρίου του 2014, όταν η πριγκίπισσα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα στο Νοσοκομειακό Κέντρο Πριγκίπισσα Γκρέις. Πριν από τρία χρόνια και συγκεκριμένα το 2011 ο Αλβέρτος και Σαρλίν, επισφράγισαν την αγάπη τους με πολιτικό γάμο, ενώ μια μέρα μετά έλαβε χώρα και ο θρησκευτικός τους γάμος.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares