«Ήμουν η φωνή στο Crazy Girl της Λάσκαρη, δε γράφτηκε ποτέ στους τίτλους!»

Όσα αποκάλυψε πολύ γνωστή τραγουδίστρια

allyou.news

Μια άγνωστη ιστορία γύρω από την ταινία Οι θαλασσιές οι χάντρες και το διάσημο τραγούδι που είδαμε να ερμηνεύει η Ζωή Λάσκαρη, αποκάλυψε μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Με αφορμή το μιούζικαλ Γεια όπου πρωταγωνιστεί, η Αλέκα Κανελλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4, όπου αποκάλυψε ότι εκείνη ήταν η φωνή πίσω από το Crazy Girl που τραγουδούσε η Ζωή Λάσκαρη, στην ταινία.

Η Αλέκα Κανελλίδου διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες φωνές στο ελληνικό πεντάγραμμο

Η Αλέκα Κανελλίδου διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες φωνές στο ελληνικό πεντάγραμμο

«Στο Crazy Girl είμαι εγώ πρώτη φωνή κι η κόρη της Δανάης, της γνωστής, δεύτερη φωνή. Η εποχή εκείνη του ’66-67, παιδιά εμείς, η Λάσκαρη θεά. Υπήρχε ένα παραμύθι γύρω από αυτή την ιστορία. Να πουν ότι δεν τραγουδάει η Λάσκαρη; Ποτέ! Για αυτό στους τίτλους της ταινίας δεν υπήρχε ποτέ το όνομά μου», δήλωσε.

Η Ζωή Λάσκαρη... μάγεψε τον Φαίδωνα Γεωργίτση με τη φωνή της Αλέκας Κανελλίδου!

Η Ζωή Λάσκαρη... μάγεψε τον Φαίδωνα Γεωργίτση με τη φωνή της Αλέκας Κανελλίδου!

«Κανείς δεν ήξερε για πολλά χρόνια ότι εγώ είχα τραγουδήσει το Crazy Girl. Όπως και το κομμάτι της Έλενας Ναθαναήλ στο Επιχείρηση Απόλλων, δεν ξέρω αν υπήρχε το όνομά μου στους τίτλους. Ήταν συνήθεια της εποχής. Αυτοί οι σκηνοθέτες τότε έφτιαχναν ένα παραμύθι, ότι τραγουδάει πολύ ωραία η Έλενα, τραγουδάει πολύ ωραία η Ζωίτσα. Καλή τους ώρα και στις δύο», συμπλήρωσε.

«Εγώ το μόνο πράγμα που ξέρω να κάνω είναι να τραγουδάω. Τα περισσότερα νέα τραγούδια δεν έχουν αντοχή», επισήμανε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Αλέκα Κανελλίδου.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares