Skip to main content

CELEBS

Ελληνίδα ηθοποιός προειδοποιεί: «Θα δαγκώσω το λαρύγγι σε όποιον πάει να μου φάει ξανά λεφτά»

Το δάνειο που μπορεί να τη στείλει φυλακή...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή της που ήταν ένα δάνειο που πήρε αλλά και για τους λόγους που απείχε για κάποιο διάστημα από τα γυρίσματα της σειράς «Μάνα Χ ουρανού» του Mega μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η  Μαρία Σολωμού. 
 
Για το δάνειο που πήρε και το οποίο μπορεί να δεν πληρωθεί να τη στείλει στη φυλακή, όπως χαρακτηριστικά είπε η ίδια, η ηθοποιός ανέφερε στην εφημερίδα Αγορά: «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Το πήρα δάνειο για να αγοράσω το σπίτι μου. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει να χρωστάνε, που δεν δανείζονται κι όμως έπεσα στην παγίδα να πάρω αυτό το δάνειο. Το οποίο πάρθηκε την εποχή που όλη η Ελλάδα έτρεχε στις τράπεζες για να αγοράσει αυτά που ήθελε. Αν δεν πληρώσω το δάνειό μου θα πάω φυλακή. Θα με κλείσουν μέσα όπως και πολλούς άλλους Έλληνες. Έχω τέτοιο θέμα με τα δανεικά, που να φανταστείς πρέπει να είμαι και η μόνη σε αυτή τη χώρα που πληρώνει τη δόση της πριν λήξει η ημερομηνία πληρωμής» .
 
Στη συνέχεια μίλησε και για την απόφασή της να είναι η πρώτη που σταμάτησε  να πηγαίνει στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί επειδή δεν πληρωνόταν, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν εγώ αυτή που το ξεκίνησα με το να μην πηγαίνω στα γυρίσματα. Επειδή στο παρελθόν είχα ζήσει μια τεράστια οικονομική ζημιά με την «Ονειροπαγίδα», όπου η εταιρία παραγωγής κήρυξε ξαφνικά πτώχευση, αποφάσισα στο μέλλον να διεκδικώ τα λεφτά μου. Θα δαγκώσω το λαρύγγι όποιου πάει να μου φάει ξανά λεφτά. Όπως εγώ είμαι τυπική στις υποχρεώσεις μου ως ηθοποιός, έτσι θέλω και η παραγωγή της κάθε δουλειάς να είναι τυπική απέναντί μου. Πλέον όμως το θέμα έχει λυθεί και επιστρέψαμε κανονικά στα γυρίσματά μας».
 
Δες ποια ειναι η... αγριεμένη ηθοποιός:

0.solomoyyy.mesa.gif

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.