Κέιτ Γουίνσλετ: «Μου έλεγαν πως ήμουν πολύ χοντρή στον Τιτανικό»

«Ήταν τόσο κακοί μαζί μου και δεν ήμουν καν χοντρή» είπε η ηθοποιός

allyou.news

Η Κέιτ Γουίνσλετ αποκάλυψε το body shaming που δέχτηκε, τόσο από τα μέσα ενημέρωσης, όσο και από το κοινό, μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Τιτανικό.

Όπως είδαμε στο Breakfast@Star, η ηθοποιός είπε στο podcast Happy Sad Confused, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ταινία του Τζέιμς Κάμερον, ότι «προφανώς, ήμουν πολύ χοντρή. Δεν είναι απαίσιο; Γιατί ήταν τόσο κακοί μαζί μου; Ήταν τόσο κακοί, και δεν ήμουν καν χοντρή», θυμούμενη τα σχόλια που είχαν γίνει ότι δεν μπορούσε να χωρέσει στην πόρτα διάσωσης ο Τζακ, τον οποίο υποδυόταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και γλίτωσε από τον πνιγμό μόνον η Ρόουζ, η ηρωίδα που ενσάρκωνε η Γουίνσλετ.

«Αν μπορούσα να γυρίσω το ρολόι πίσω, θα χρησιμοποιούσα τη φωνή μου με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο... Θα μιλούσα στους δημοσιογράφους, θα απαντούσα: "Μην τολμήσετε να μου ξαναφερθείτε έτσι. Είμαι μια νέα γυναίκα, το σώμα μου αλλάζει, το ανακαλύπτω, είμαι βαθιά ανασφαλής, είμαι τρομοκρατημένη, μην το κάνετε πιο δύσκολο από ό,τι είναι ήδη". Αυτό είναι εκφοβισμός, ξέρετε, και στην πραγματικότητα οριακό κακοποιητικό, θα έλεγα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares