Skip to main content

CELEBS

Λένα Δροσάκη: «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, κινδυνεύσαμε και οι δύο»

«Δεν ήταν απελευθερωτικό όταν μαθεύτηκε η σχέση μου με τον Αλέξανδρο»



Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ωστόσο, το πρώτο διάστημα προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι όταν ρωτούσαν τον ηθοποιό αν είναι ζευγάρι με τη Λένα εκείνος απαντούσε πως δεν την ήξερε.

«Είμαστε μια φορά σε ένα ταξίδι στο Ναύπλιο κρυφά. Τον παίρνει μια δημοσιογράφος και τον ακούω να λέει “Δροσάκη; δεν την ξέρω καν” και εγώ ήμουν μέσα και έκανα μπάνιο. Στην αρχή ήταν σοκαριστικό να ακούς κάτι τέτοιο, ήθελα να βάλω τα κλάματα να θυμώσω, αλλά μετά έλεγα καλά κάνει», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Δεν το είχα πει σε κανένα για τη σχέση μας, βγήκε ένα δημοσίευμα. Ξυπνάω ένα πρωί με ένα μήνυμα του αδερφού μου, ο οποίος είδα πρωτοσέλιδο στην Espresso εμένα με τον Αλέξανδρο. Εκείνος ήθελε να τους γνωρίσει αλλά εγώ ήμουν διστακτική γιατί δεν ήξερα αν θα κρατήσει. Ήμουν λίγο φοβισμένη σε σχέση με τον Αλέξανδρο και το παρελθόν του. Δεν ήταν απελευθερωτικό όταν μαθεύτηκε η σχέση μας», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Λένας Δροσάκη


Η Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, η οποία όπως εξομολογήθηκε ήταν δύσκολη. «Όταν έμεινα έγκυος ξαφνιάστηκα, δεν το περίμενα. Όταν το έμαθα βέβαια, είχα μόνο χαρά. Επειδή είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη, αυτό που με άγχωνε περισσότερο ήταν το να επιβιώσουμε και οι δύο. Κινδυνέψαμε και οι δύο, γέννησα στον 8ο μήνα. Τώρα έχω διάφορες αγωνίες».


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός