Λένα Δροσάκη: «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, κινδυνεύσαμε και οι δύο»

«Δεν ήταν απελευθερωτικό όταν μαθεύτηκε η σχέση μου με τον Αλέξανδρο»

allyou.news

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ωστόσο, το πρώτο διάστημα προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι όταν ρωτούσαν τον ηθοποιό αν είναι ζευγάρι με τη Λένα εκείνος απαντούσε πως δεν την ήξερε.

«Είμαστε μια φορά σε ένα ταξίδι στο Ναύπλιο κρυφά. Τον παίρνει μια δημοσιογράφος και τον ακούω να λέει “Δροσάκη; δεν την ξέρω καν” και εγώ ήμουν μέσα και έκανα μπάνιο. Στην αρχή ήταν σοκαριστικό να ακούς κάτι τέτοιο, ήθελα να βάλω τα κλάματα να θυμώσω, αλλά μετά έλεγα καλά κάνει», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Δεν το είχα πει σε κανένα για τη σχέση μας, βγήκε ένα δημοσίευμα. Ξυπνάω ένα πρωί με ένα μήνυμα του αδερφού μου, ο οποίος είδα πρωτοσέλιδο στην Espresso εμένα με τον Αλέξανδρο. Εκείνος ήθελε να τους γνωρίσει αλλά εγώ ήμουν διστακτική γιατί δεν ήξερα αν θα κρατήσει. Ήμουν λίγο φοβισμένη σε σχέση με τον Αλέξανδρο και το παρελθόν του. Δεν ήταν απελευθερωτικό όταν μαθεύτηκε η σχέση μας», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Λένας Δροσάκη


Η Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, η οποία όπως εξομολογήθηκε ήταν δύσκολη. «Όταν έμεινα έγκυος ξαφνιάστηκα, δεν το περίμενα. Όταν το έμαθα βέβαια, είχα μόνο χαρά. Επειδή είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη, αυτό που με άγχωνε περισσότερο ήταν το να επιβιώσουμε και οι δύο. Κινδυνέψαμε και οι δύο, γέννησα στον 8ο μήνα. Τώρα έχω διάφορες αγωνίες».


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares