Νίκος Ξανθόπουλος: Νοσηλεύεται στην εντατική ο σπουδαίος ηθοποιός

Τα προβλήματα και η προχωρημένη ηλικία του

allyou.news

Σε κεντρική κλινική της Αθήνας εισήχθη επειγόντως ο Νίκος Ξανθόπουλος, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο σπουδαίος ηθοποιός, γνωστός ως «παιδί του λαού», αναμένει την ημέρα που οι γιατροί θα του δώσουν εξιτήριο.

Η κόρη του 88χρονου σήμερα ηθοποιού, Μαρία, μάλιστα, επιβεβαίωσε την είδηση των προβλημάτων υγείας κι εισαγωγής του στο νοσοκομείο, χωρίς να προχωρήσει σε διευκρινήσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, κρίθηκε σκόπιμο ο Νίκος Ξανθόπουλος να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο.

Ο σπουδαίος ηθοποιός που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και χρόνια, ζει με την πολυμελή οικογένειά του σε ένα κτήμα στην Παιανία. Τον περασμένο Μάιο η αγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη αρρώστησε αρκετά βαριά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί. Η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου επέστρεψε στο σπίτι μετά από μακρά νοσηλεία κι εκείνος άρχισε και πάλι να ζει.

Όσοι γνωρίζουν τον ηθοποιό, αναφέρουν στην εφημερίδα πως η υγεία του κλονίστηκε από το μεγάλο άγχος που αντιμετώπισε από την περιπέτεια υγείας της συζύγου του. Όλη του η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του, ευχόμενη ότι θα επιστρέψει στο σπίτι σύντομα για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων!

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares