Skip to main content

CELEBS

Νίκος Ξανθόπουλος: Νοσηλεύεται στην εντατική ο σπουδαίος ηθοποιός

Τα προβλήματα και η προχωρημένη ηλικία του



Σε κεντρική κλινική της Αθήνας εισήχθη επειγόντως ο Νίκος Ξανθόπουλος, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο σπουδαίος ηθοποιός, γνωστός ως «παιδί του λαού», αναμένει την ημέρα που οι γιατροί θα του δώσουν εξιτήριο.

Η κόρη του 88χρονου σήμερα ηθοποιού, Μαρία, μάλιστα, επιβεβαίωσε την είδηση των προβλημάτων υγείας κι εισαγωγής του στο νοσοκομείο, χωρίς να προχωρήσει σε διευκρινήσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, κρίθηκε σκόπιμο ο Νίκος Ξανθόπουλος να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο.

Ο σπουδαίος ηθοποιός που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και χρόνια, ζει με την πολυμελή οικογένειά του σε ένα κτήμα στην Παιανία. Τον περασμένο Μάιο η αγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη αρρώστησε αρκετά βαριά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί. Η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου επέστρεψε στο σπίτι μετά από μακρά νοσηλεία κι εκείνος άρχισε και πάλι να ζει.

Όσοι γνωρίζουν τον ηθοποιό, αναφέρουν στην εφημερίδα πως η υγεία του κλονίστηκε από το μεγάλο άγχος που αντιμετώπισε από την περιπέτεια υγείας της συζύγου του. Όλη του η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του, ευχόμενη ότι θα επιστρέψει στο σπίτι σύντομα για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων!

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτες στην Αντίπαρο με εντυπωσιακό black and white σύνολο

Η παρουσιάστρια περνάει τις διακοπές της στις Κυκλάδες

CELEBS

Βασιλική Τρουφάκου: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο της

Ξεκίνησε τις πρώτες της διακοπές με τον γιο της στο χωριό

CELEBS

Κατερίνα Δαλάκα: Έξαλλη με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Οικονομόπουλο

«Αν σας αρέσουν τόσο πολύ τα παραμύθια, ανοίξτε κανένα βιβλιοπωλείο»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral