Skip to main content

CELEBS

Νίκος Ξανθόπουλος: Νοσηλεύεται στην εντατική ο σπουδαίος ηθοποιός

Τα προβλήματα και η προχωρημένη ηλικία του



Σε κεντρική κλινική της Αθήνας εισήχθη επειγόντως ο Νίκος Ξανθόπουλος, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο σπουδαίος ηθοποιός, γνωστός ως «παιδί του λαού», αναμένει την ημέρα που οι γιατροί θα του δώσουν εξιτήριο.

Η κόρη του 88χρονου σήμερα ηθοποιού, Μαρία, μάλιστα, επιβεβαίωσε την είδηση των προβλημάτων υγείας κι εισαγωγής του στο νοσοκομείο, χωρίς να προχωρήσει σε διευκρινήσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, κρίθηκε σκόπιμο ο Νίκος Ξανθόπουλος να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο.

Ο σπουδαίος ηθοποιός που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και χρόνια, ζει με την πολυμελή οικογένειά του σε ένα κτήμα στην Παιανία. Τον περασμένο Μάιο η αγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη αρρώστησε αρκετά βαριά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί. Η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου επέστρεψε στο σπίτι μετά από μακρά νοσηλεία κι εκείνος άρχισε και πάλι να ζει.

Όσοι γνωρίζουν τον ηθοποιό, αναφέρουν στην εφημερίδα πως η υγεία του κλονίστηκε από το μεγάλο άγχος που αντιμετώπισε από την περιπέτεια υγείας της συζύγου του. Όλη του η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του, ευχόμενη ότι θα επιστρέψει στο σπίτι σύντομα για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων!

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός