Skip to main content

CELEBS

Τέλος η δικαστική διαμάχη Άμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ: Ήρθαν σε συμβιβασμό

Το ποσό στο οποίο συμφώνησαν



Τα τελευταία χρόνια ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ αλληλοκατηγορούσαν ο ένας τον άλλον με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα δικαστήρια.

Οι νομικοί σύμβουλοι του πρώην ζευγαριού αποφάσισαν να βάλουν τέλος σε αυτή τη… μαραθώνια δικαστική διαμάχη καταλήγοντας σε μια συμφωνία όπου η ασφαλιστική εταιρεία της Χερντ θα πληρώσει στον Ντεπ 1 εκατομμύριο δολάρια.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ έβαλαν τέλος στη δικαστική τους διαμάχη/ φωτογραφία AP

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ έβαλαν τέλος στη δικαστική τους διαμάχη/ φωτογραφία AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, μόλις υποβληθεί η αποζημίωση, η Άμπερ Χερντ δε θα έχει κανέναν περιορισμό στο τι θα μπορεί να δηλώνει από εδώ και πέρα για τον Τζόνι Ντεπ, τη δίκη και ό,τι άλλο θέλει, αφού δεν αποδέχεται την ενοχή της σε αυτή τη συμφωνία.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο «έπεσαν» οι υπογραφές και από τις δυο πλευρές και κάπως έτσι μπήκαν οι τίτλοι τέλους σε αυτή την υπόθεση.


Η ανάρτηση της Άμπερ Χερντ στο Instagram


Μετά την απόφαση η Άμπερ Χερντ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram τονίζοντας πως δεν ήθελε να φτάσει στα άκρα η υπόθεση.
Μετά από πολλή συζήτηση, πήρα μια πολύ δύσκολη απόφαση να διευθετήσω την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης που είχε ασκήσει εναντίον μου ο πρώην σύζυγός μου στη Βιρτζίνια.
Είναι σημαντικό για μένα να πω ότι ποτέ δεν επέλεξα αυτό. Υπερασπίστηκα την αλήθεια μου και με αυτόν τον τρόπο καταστράφηκε η ζωή μου όπως ήξερα. Η συκοφαντία που αντιμετώπισα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια ενισχυμένη εκδοχή των τρόπων με τους οποίους οι γυναίκες θυματοποιούνται εκ νέου όταν εμφανίζονται. Τώρα έχω επιτέλους την ευκαιρία να απελευθερωθώ από κάτι που προσπάθησα να φύγω πριν από έξι χρόνια και με όρους που μπορώ να συμφωνήσω. Δεν έχω κάνει καμία παραδοχή. Δεν πρόκειται για πράξη παραχώρησης. Δεν υπάρχουν περιορισμοί ή φίμωση όσον αφορά τη φωνή μου να προχωράω.

Η ανάρτηση της Αμπερ Χερντ μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τον Τζόνι Ντεπ/ φωτογραφία AP

Η ανάρτηση της Αμπερ Χερντ μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τον Τζόνι Ντεπ/ φωτογραφία AP


Παίρνω αυτήν την απόφαση έχοντας χάσει την πίστη μου στο αμερικανικό νομικό σύστημα, όπου η απροστάτευτη μαρτυρία μου χρησίμευε ως ψυχαγωγία και τροφή στα social media.
Όταν στάθηκα ενώπιον δικαστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, δικαιώθηκα από ένα ισχυρό, αμερόληπτο και δίκαιο σύστημα, όπου προστατεύτηκα από το να δώσω τις χειρότερες στιγμές της κατάθεσής μου ενώπιον των μέσων ενημέρωσης του κόσμου, και όπου το δικαστήριο διαπίστωσε ότι δέχτηκα ενδοοικογενειακή και σεξουαλική βία.
Στις ΗΠΑ, ωστόσο, εξάντλησα σχεδόν όλους τους πόρους μου πριν και κατά τη διάρκεια μιας δίκης στην οποία υποβλήθηκα σε μια αίθουσα δικαστηρίου όπου αποκλείστηκαν άφθονα, άμεσα στοιχεία που επιβεβαίωσαν τη μαρτυρία μου και στην οποία η δημοτικότητα και η εξουσία είχαν μεγαλύτερη σημασία από τη λογική. και τη δέουσα διαδικασία. Στο ενδιάμεσο, εκτέθηκα σε ένα είδος ταπείνωσης που απλά δεν μπορώ να ξαναζήσω.
Ακόμα κι αν η προσφυγή μου στις ΗΠΑ είναι επιτυχής, το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν μια εκ νέου δίκη, όπου μια νέα κριτική επιτροπή θα πρέπει να εξετάσει ξανά τα στοιχεία. Απλώς δεν μπορώ να το περάσω για τρίτη φορά», έγραψε η Άμπερ Χερντ.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός