Έμιλυ Κολιανδρή: Η ζωή με τον Χρήστο Λούλη και οι ενοχές που νιώθει

Τι είπε η ηθοποιός για τα παιδιά της

allyou.news

Η Έμιλυ Κολιανδρή μίλησε για τη ζωή της με τον Χρήστο Λούλη, τις ενοχές που νιώθει απέναντι στα παιδιά της αλλά και την έλλειψη αυτοπεποίθησης.

«Όσο παίζεις σε μία σειρά που είναι στον αέρα, τυγχάνεις αναγνώρισης. Την επόμενη χρονιά δεν σε χαιρετάει άνθρωπος» είπε η ηθοποιός μιλώντας για τον τρόπο που διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα στην καθημερινότητά της.

Όπως υποστήριξε στην εκπομπή «Ελένη», τα παιδιά της δε νιώθουν τόσο άνετα όταν ο κόσμος αναγνωρίζει την ίδια και τον πατέρα τους, Χρήστο Λούλη. «Δουλεύουμε πολύ και εγώ και ο Χρήστος. Νιώθουμε ότι λείπουμε στα παιδιά μας και αυτό μας δημιουργεί ενοχή».

Ακόμα, η Έμιλυ Κολιανδρή παραδέχτηκε πως δεν την πειράζει που ο σύζυγός της, Χρήστος Λούλης έκανε πιο γρήγορα επιτυχία από εκείνη. «Εάν δεν θαύμαζα τον Χρήστο δε θα ήταν το ίδιο. Αν δε συνέβαιναν πράγματα σε αυτόν πράγματα επαγγελματικά και συνέβαιναν σε εμένα δε θα μου άρεσε» προσθέτει.

Αναφορικά με το κομμάτι της αυτοπεποίθησης αποκάλυψε πως δεν έχει τόση. «Μεγάλωσα σε μία οικογένεια με αγάπη αλλά δεν με “χάιδευαν” υπερβολικά οι γονείς μου…ήταν ακριβοδίκαιοι», εξήγησε η Έμιλυ Κολιανδρή.

Σε αντίθεση με την ίδια που όπως δήλωσε, «πιάνει τον εαυτό της» να λέει περισσότερα μπράβο στα παιδιά της απ’ όσα θα έπρεπε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares