Skip to main content

CELEBS

Έμιλυ Κολιανδρή: Η ζωή με τον Χρήστο Λούλη και οι ενοχές που νιώθει

Τι είπε η ηθοποιός για τα παιδιά της



Η Έμιλυ Κολιανδρή μίλησε για τη ζωή της με τον Χρήστο Λούλη, τις ενοχές που νιώθει απέναντι στα παιδιά της αλλά και την έλλειψη αυτοπεποίθησης.

«Όσο παίζεις σε μία σειρά που είναι στον αέρα, τυγχάνεις αναγνώρισης. Την επόμενη χρονιά δεν σε χαιρετάει άνθρωπος» είπε η ηθοποιός μιλώντας για τον τρόπο που διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα στην καθημερινότητά της.

Όπως υποστήριξε στην εκπομπή «Ελένη», τα παιδιά της δε νιώθουν τόσο άνετα όταν ο κόσμος αναγνωρίζει την ίδια και τον πατέρα τους, Χρήστο Λούλη. «Δουλεύουμε πολύ και εγώ και ο Χρήστος. Νιώθουμε ότι λείπουμε στα παιδιά μας και αυτό μας δημιουργεί ενοχή».

Ακόμα, η Έμιλυ Κολιανδρή παραδέχτηκε πως δεν την πειράζει που ο σύζυγός της, Χρήστος Λούλης έκανε πιο γρήγορα επιτυχία από εκείνη. «Εάν δεν θαύμαζα τον Χρήστο δε θα ήταν το ίδιο. Αν δε συνέβαιναν πράγματα σε αυτόν πράγματα επαγγελματικά και συνέβαιναν σε εμένα δε θα μου άρεσε» προσθέτει.

Αναφορικά με το κομμάτι της αυτοπεποίθησης αποκάλυψε πως δεν έχει τόση. «Μεγάλωσα σε μία οικογένεια με αγάπη αλλά δεν με “χάιδευαν” υπερβολικά οι γονείς μου…ήταν ακριβοδίκαιοι», εξήγησε η Έμιλυ Κολιανδρή.

Σε αντίθεση με την ίδια που όπως δήλωσε, «πιάνει τον εαυτό της» να λέει περισσότερα μπράβο στα παιδιά της απ’ όσα θα έπρεπε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτες στην Αντίπαρο με εντυπωσιακό black and white σύνολο

Η παρουσιάστρια περνάει τις διακοπές της στις Κυκλάδες

CELEBS

Βασιλική Τρουφάκου: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο της

Ξεκίνησε τις πρώτες της διακοπές με τον γιο της στο χωριό

CELEBS

Κατερίνα Δαλάκα: Έξαλλη με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Οικονομόπουλο

«Αν σας αρέσουν τόσο πολύ τα παραμύθια, ανοίξτε κανένα βιβλιοπωλείο»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral