Έφυγε από τη ζωή διάσημος τραγουδιστής - Τον τραγουδήσαμε πολύ στην Ελλάδα

Τεράστια επιτυχία του το Forever J

allyou.news

Ο Τέρι Χολ, ο τραγουδιστής του βρετανικού συγκροτήματος The Specials, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστό το συγκρότημα μέσα από το προφίλ του στο Facebook.

Μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις του Τέρι Χολ στο προφίλ του στο Instagram

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Τέρι Χολ πέρασε μια σύντομη ασθένεια. «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο, μετά από μια σύντομη ασθένεια, του Τέρι, του όμορφου φίλου, αδελφού μας κι ενός από τους πιο λαμπρούς τραγουδιστές, τραγουδοποιούς και στιχουργούς που έχει βγάλει ποτέ αυτή η χώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ο Τέρι ήταν υπέροχος σύζυγος και πατέρας κι ένας από τους πιο ευγενικούς, αστείους και πιο γνήσιους ψυχές. Η μουσική του κι οι ερμηνείες του περικλείουν την ίδια την ουσία της ζωής… η χαρά, ο πόνος, το χιούμορ, ο αγώνας για δικαιοσύνη, αλλά κυρίως η αγάπη. Θα λείψει βαθιά σε όλους όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν και αφήνει πίσω του το δώρο της αξιόλογης μουσικής και της βαθιάς ανθρωπιάς του».

It is with great sadness that we announce the passing, following a brief illness, of Terry, our beautiful friend,...

Posted by The Specials on Monday, December 19, 2022

 

«Ο Τέρι συχνά έφευγε από τη σκηνή στο τέλος των παραστάσεων που επιβεβαιώνουν τη ζωή των Specials με τρεις λέξεις… “Αγάπη Αγάπη Αγάπη”. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας αυτή την πολύ θλιβερή στιγμή», κατέληξε.

Οι Specials ξεκίνησαν το 1977 από το Κόβεντρι της Μεγάλης Βρετανίας. Γνώρισαν επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Είναι γνωστοί για τραγούδια όπως τα Gangsters και Ghost Town.

Σαν σόλο καλλιτέχνης ο Χολ έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία στα μέσα της δεκαετίας του "90 με το τραγούδι Forever J, που ακόμη και σήμερα αγαπιέται από το ελληνικό κοινό.

 

Ακούστε το Forever J

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares