Skip to main content

CELEBS

Έφυγε από τη ζωή διάσημος τραγουδιστής - Τον τραγουδήσαμε πολύ στην Ελλάδα

Τεράστια επιτυχία του το Forever J



Ο Τέρι Χολ, ο τραγουδιστής του βρετανικού συγκροτήματος The Specials, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστό το συγκρότημα μέσα από το προφίλ του στο Facebook.

https://www.instagram.com/p/CL2aUYcjWK1/

Μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις του Τέρι Χολ στο προφίλ του στο Instagram

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Τέρι Χολ πέρασε μια σύντομη ασθένεια. «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο, μετά από μια σύντομη ασθένεια, του Τέρι, του όμορφου φίλου, αδελφού μας κι ενός από τους πιο λαμπρούς τραγουδιστές, τραγουδοποιούς και στιχουργούς που έχει βγάλει ποτέ αυτή η χώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ο Τέρι ήταν υπέροχος σύζυγος και πατέρας κι ένας από τους πιο ευγενικούς, αστείους και πιο γνήσιους ψυχές. Η μουσική του κι οι ερμηνείες του περικλείουν την ίδια την ουσία της ζωής… η χαρά, ο πόνος, το χιούμορ, ο αγώνας για δικαιοσύνη, αλλά κυρίως η αγάπη. Θα λείψει βαθιά σε όλους όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν και αφήνει πίσω του το δώρο της αξιόλογης μουσικής και της βαθιάς ανθρωπιάς του».

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=707926144023822&set=a.344428140373626&type=3

 

«Ο Τέρι συχνά έφευγε από τη σκηνή στο τέλος των παραστάσεων που επιβεβαιώνουν τη ζωή των Specials με τρεις λέξεις… “Αγάπη Αγάπη Αγάπη”. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας αυτή την πολύ θλιβερή στιγμή», κατέληξε.

https://youtu.be/PK6ancD7f1s

Οι Specials ξεκίνησαν το 1977 από το Κόβεντρι της Μεγάλης Βρετανίας. Γνώρισαν επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Είναι γνωστοί για τραγούδια όπως τα Gangsters και Ghost Town.

Σαν σόλο καλλιτέχνης ο Χολ έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία στα μέσα της δεκαετίας του "90 με το τραγούδι Forever J, που ακόμη και σήμερα αγαπιέται από το ελληνικό κοινό.

https://youtu.be/bs-EUGH6CuY

 

Ακούστε το Forever J

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department