Στεφανία Γουλιώτη: «Όσοι το παίζουν φυσιολογικά ζευγάρια, να κοιταχτούν»

Η ηθοποιός του Maestro μίλησε για τη σειρά και τις σχέσεις

allyou.news

Στα εγκαίνια της έκθεσης του Χρύσανθου Πανά βρέθηκε η Στεφανία Γουλιώτη, όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την επιτυχία του Maestro, το Netflix αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις.

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που είμαι σε μια ελληνική σειρά που για πρώτη φορά παίζει σε αυτό το κανάλι», δήλωσε στο Breakfast@Star για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Με το Maestro ήταν σαν να επανασυστήθηκε στο κοινό η Στεφανία Γουλιώτη

Με το Maestro ήταν σαν να επανασυστήθηκε στο κοινό η Στεφανία Γουλιώτη

Όσο για το ότι δεν υπάρχει φυσιολογικό ζευγάρι στη σειρά, απάντησε: «Δεν υπάρχουν φυσιολογικά ζευγάρια γενικά κι όσοι το παίζουν φυσιολογικά ζευγάρια, πρέπει να κοιταχτούν. Σπάνια θα δούμε φυσιολογικά ζευγάρια. Στο φυσιολογικό ζευγάρι πρέπει να υπάρχει μια αρμονία που η κοινωνία μας νομίζω ότι δεν μπορεί να την ευνοήσει αυτή τη στιγμή».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα «σκοτάδια» που κρύβουμε όλοι οι άνθρωποι μέσα μας. «Τα σκοτάδια μας δεν τα δεχόμαστε. Πρέπει να ζήσουμε στο φως και την εικόνα μιας φωτογραφίας, ενός Instagram, μιας κάμερας. Όλοι προσπαθούμε να δείχνουμε αυτή τη χαρά, ενώ είμαστε πολύ πιο περίπλοκα όντα», τόνισε.

Στο Maestro η Στεφανία Γουλιώτη υποδύθηκε τη σύζυγο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Στο Maestro η Στεφανία Γουλιώτη υποδύθηκε τη σύζυγο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

«Κι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις παλέψει, η ζωή σου σκάει μια νέα ιστορία και βλέπεις ότι κάνεις λάθος. Όσο περισσότερο εκθέτουμε τα σκοτάδια μας, τόσο το καλύτερο», συμπλήρωσε κλείνοντας.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares