Skip to main content

CELEBS

Ζευγάρια με ταλέντο: Οι ηθοποιοί που δε θυμάσαι ότι είναι στεφανωμένοι!

Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Βασίλης Κούκουρας κ.ά.



Δεν αγαπούν όλοι οι εκπρόσωποι του ελληνικού θεάτρου τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και φροντίζουν να μην προβάλουν με κανέναν τρόπο την προσωπική τους ζωή.

Και μπορεί να έχουν εμφανιστεί μαζί στη θεατρική σκηνή ή τη μικρή οθόνη, ωστόσο, δεν πήγαινε με τίποτα το μυαλό μας ότι οι συγκεκριμένοι είναι ζευγάρι, άλλοτε έχοντας δημιουργήσει οικογένεια, κι άλλοτε περνώντας και μόνοι τους καλά!

Το star.gr «εντόπισε» τα εξής 6 ζευγάρια:

Μίρκα Παπακωνσταντίνου - Ρήγας Αξελός

Δεν είχαμε ιδέα ότι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι ζευγάρι με τον Ρήγα Αξελό

Δεν είχαμε ιδέα ότι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι ζευγάρι με τον Ρήγα Αξελό /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Από το 1971 έως το 1977 η Μίρκα Παπακωνσταντίνου υπήρξε παντρεμένη με τον συμμαθητή της στη Δραματική Σχολή και συνάδελφό της, Δάνη Κατρανίδη. Eδώ κι αρκετά χρόνια, η ηθοποιός έχει σχέση με τον καταξιωμένο ηθοποιό Ρήγα Αξελό, o oποίος υποδύθηκε στο Κωνσταντίνου & Ελένης, τον σύζυγο της αδερφής του «Κωνσταντίνου Κατακουζηνού» της «Έφης».

Αντώνης Αντωνίου - Νατάσα Ασίκη

Ο Αντώνης Αντωνίου κι η Νατάσα Ασίκη είναι μαζί από τις αρχές της δεκαετίας του "80

Ο Αντώνης Αντωνίου κι η Νατάσα Ασίκη είναι μαζί από τις αρχές της δεκαετίας του "80 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης είναι ο Αντώνης Αντωνίου, με τον ρόλο του «Μηνά» στο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα του Alpha να τον έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό. Λίγοι είναι όμως αυτοί που γνωρίζουν ότι σύζυγός του είναι η Νατάσα Ασίκη. Οι δυο τους μάλιστα έχουν ανοίξει το δικό τους θέατρο, τη Θεατρική Σκηνή Αντώνη Αντωνίου, φτιάχνουν παραστάσεις ενώ έχουν βρεθεί μαζί και στην κωμική σειρά του Alpha.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν αλλάζει την Έφη Μουρίκη με καμία άλλη!

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν αλλάζει την Έφη Μουρίκη με καμία άλλη! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου για πάνω από... 30 χρόνια είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κι η Έφη Μουρίκη. Ζευγάρι πολλές φορές και στη σκηνή, έχουν καταφέρει να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους. τόσο στο σπίτι τους όσο και στο θεατρικό σανίδι. Εκείνος πρωταγωνιστεί τα τελευταία δέκα χρόνια στη Μουρμούρα, ενώ εκείνη αποφεύγει εδώ κι αρκετό καιρό την τηλεόραση.

Βάνα Ραμπότα - Βασίλης Κούκουρας

"Ενα από τα πιο... αναπάντεχα ζευγάρια ηθοποιών είναι αυτό της Βάνας Ραμπότα και του Βασίλη Κούκουρα 

"Ενα από τα πιο... αναπάντεχα ζευγάρια ηθοποιών είναι αυτό της Βάνας Ραμπότα και του Βασίλη Κούκουρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Βασίλης Κούκουρας κι η Βάνα Ραμπότα, είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ, που κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους κρατάνε χαμηλούς τόνους και σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Έχουν πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες, αγαπούν το θέατρο και όποτε βρίσκουν χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, παρακολουθούν φίλους και συναδέλφους του σε θεατρικές παραστάσεις.

Βίκυ Παπαδοπούλου - Θάνος Τοκάκης

Το ταλέντο περισσεύει στην οικογένεια της Βίκυς Παπαδοπούλου και του Θάνου Τοκάκη

Το ταλέντο περισσεύει στην οικογένεια της Βίκυς Παπαδοπούλου και του Θάνου Τοκάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Θάνος Τοκάκης που έχει επικεντρωθεί στο θέατρο, ενώ ξεχώρισε με τον ρόλο του στην ταινία Ευτυχία, είναι πολύ ευτυχισμένος και στην προσωπική του ζωή, αφού είναι παντρεμένος με μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες νέες ηθοποιούς, τη Βίκυ Παπαδοπούλου. Ο γάμος τους είχε γίνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου του 2017 σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην Πάτμο, µε το ζευγάρι να έχει κοντά του µόνο στενούς συγγενείς του κι ελάχιστους φίλους. Πιο... δραστήρια στην τηλεόραση είναι η Βίκυ Παπαδοπούλου αφού πρωταγωνιστεί στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει αλλά και Στοργή.

Αλέξανδρος Λογοθέτης - Ευσταθία Τσαπαρέλη

Ευσταθία Τσαπαρέλη & Αλέξανδρος Λογοθέτης σε θεατρική πρεμιέρα το 2021

Ευσταθία Τσαπαρέλη & Αλέξανδρος Λογοθέτης σε θεατρική πρεμιέρα το 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Υπήρξε ένας από τους ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης τη δεκαετία του "90, ενώ μετά τον συγκλονιστικό του ρόλο στο Νησί, πρόσφατα τον είδαμε στη σειρά του Alpha Σπίτι είναι. Γνωρίζαμε ότι είναι γιος του μεγάλου ηθοποιού Ηλία Λογοθέτη, ότι είναι παντρεμένος κι έχει λατρεία στον γιο του. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι η γυναίκα του είναι η ηθοποιός Ευσταθία Τσαπαρέλη και μάλιστα φέτος πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Κρατάς μυστικό.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.