Άννα Βίσση: «Ποτέ δεν ήμουν άνετη στο να φλερτάρω και ακόμα δεν είμαι»

«Νομίζω αυτό το κρατάει αυτό που είμαι, “η διάσημη Άννα Βίσση”»

allyou.news

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση με τίτλο: «Gazoza».

Με αφορμή αυτό το γεγονός η διάσημη τραγουδίστρια εξήγησε το κεντρικό νόημα του τραγουδιού, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι πολύ άνετη με το φλερτ.

Άννα Βίσση

«Το “απόψε η Άννα τα κάνει που@@@α” σημαίνει ότι απόψε η Άννα θα περάσει καλά ή ότι θα τα σπάσει και η Άννα, είναι η κάθε γυναίκα απλώς ριμάρει με το όνομά μου. Μια χαρά είναι το που@@@α, ένα επάγγελμα αποδεκτό, χρήσιμο σε αρκετό κόσμο. Το νόημα του τραγουδιού είναι ότι θέλω να βγω έξω από τα ρούχα μου, να ξεσκάσω, να διαμαρτυρηθώ, πολλά μπορεί να σημαίνει. Το κεντρικό νόημα του τραγουδιού είναι νομίζω το, “τι άλλο πια να κάνω η γυναίκα», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας».

Άννα Βίσση

«Αρκετές γυναίκες είμαστε φοβισμένες στο να εκφράσουμε τη σεξουαλική μας διάθεση, να φλερτάρουμε πιο άνετα και πιο ευθέως. Οι άντρες είναι πιο ευθείς μαζί μου. Δεν ήμουν άνετη στο να φλερτάρω και νομίζω ακόμα δεν είμαι. Νομίζω αυτό το κρατάει αυτό που είμαι, “η διάσημη Άννα Βίσση”. Με τους άντρες πάντα ήμουν λίγο πιο κρατημένοι, ίσως φταίνε και αυτοί που δεν είναι άνετοι μαζί μου» πρόσθεσε η Άννα Βίσση.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares