Skip to main content

CELEBS

Πλάνταξε στο κλάμα η Kim Kardashian μιλώντας για τον Kanye West!

«Θα τον προστατεύω για το καλό των παιδιών μου»



Η Kim Kardashian πλάνταξε στο κλάμα μιλώντας για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Kanye West αλλά και για την συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

Η διάσημη τηλεπερσόνα παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην podcast εκπομπή «Angie Martinez IRL» και εξήγησε ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια να προστατεύσει τα παιδιά της από τα δημοσιεύματα σχετικά με τη συμπεριφορά του πατέρα τους, Kanye West.

kardashian

Kanye West και Kim Kardashian στο Harper"s Bazaar Icons το 2017 στη Νέα Υόρκη /Φωτογραφία AP Images/Andy Kropa

Να θυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων μετά τα αντισημιτικά σχόλια του ράπερ, ενώ εταιρίες όπως η Adidas και η Balenciaga «έκοψαν» κάθε συνεργασία μαζί του. Ακόμα διάσημοι influencers ανά τον πλανήτη σκίζουν με μίσος στα social media τα διάσημα sneakers του Kanye, Yeezy.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, τη Νορθ, τον Σέιντ, τη Σικάγο και τον Ψαλμ, των οποίων την επιμέλεια μοιράζονται.

«Είχα τον καλύτερο μπαμπά και είχα τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνον και αυτό είναι το μόνο που θέλω για τα παιδιά μου -όσο μπορούν να το έχουν αυτό», δήλωσε τώρα η Kardashian.

https://youtu.be/Y5pBkYb0jSw

 

«Αυτό θα ήθελα για εκείνα. Αν δεν ξέρουν όλα αυτά τα πράγματα που λέγονται ή τι συμβαίνει στον κόσμο, γιατί να τους φέρω αυτή την αρνητική ενέργεια; Αυτό είναι πολύ βαρύ ακόμα και για τους ενήλικες, δεν είναι έτοιμα να το αντιμετωπίσουν» πρόσθεσε.

Τέλος δήλωσε ότι κάποια στιγμή τα παιδιά θα μάθουν για όλα όσα αφορούν στον πατέρα τους και τον χωρισμό των γονιών τους.

«Κάποια μέρα, τα παιδιά μου θα με ευχαριστήσουν που κράτησα αυτή τη στάση και δεν “έριξα” τον μπαμπά τους, όταν μπορούσα. Θα με ευχαριστήσουν και θα τους απαντήσω προσωπικά σε οτιδήποτε θέλουν να μάθουν. Σίγουρα τον προστάτεψα και θα εξακολουθώ να το κάνω, για τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου, τα παιδιά μου δεν ξέρουν τίποτα που συμβαίνει από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο. Κρέμομαι από μια κλωστή, ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί. Όσο όμως, γίνεται αυτό, θα συνεχίσω να τα προστατεύω» είπε χαρακτηριστικά η Kim.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»