Skip to main content

CELEBS

Το πρόβλημα υγείας του Ιωάννη Μελισσανίδη: «Από τότε έχω μειωμένη όραση»

«Το ένα μου μάτι έπρεπε να είναι καλυμμένο»



Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάναμε τον Ιωάννη Μελισσανίδη στο J2US. Μίνα ανάσα πριν τον τελικό αποχώρησε και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο Ολυμπιονίκης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μιλώντας πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί. Όταν ήταν τριών ετών είχε ένα σοβαρό τροχαίο και από τότε η όρασή του παραμένει μειωμένη.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Ιωάννης Μελισσανίδης

«Είχα ένα τροχαίο όταν ήμουν μικρός, τριών χρόνων. Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα και έπαθα στραβισμό στα μάτια μου και αναγκαστήκαμε να πάμε στην Γερμανία, γιατί εκεί έγινε η επέμβαση. Και μέχρι την έκτη τάξη φορούσα γυαλιά και το ένα μου μάτι έπρεπε να είναι καλυμμένο για να δυναμώσει το άλλο. Ο οφθαλμίατρός μου, μού έλεγε “αγόρι μου πώς κάνεις αυτό το άθλημα;” Η δύναμη της φύσης σε κάνει να αυξήσεις τις άλλες σου αισθήσεις, αλλά η όρασή μου παραμένει μειωμένη. Δηλαδή αν ο προπονητής μου δεν έβαζε τον βατήρα σωστά, δε θα τον έβρισκα. Ήταν όλα μετρημένα στο χιλιοστό», είπε ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.