Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Λάσπα: Ξέσπασε για τις Drag Queens που διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά

«Αθλιότητα!» έγραψε



Έξω φρενών είναι η Κατερίνα Λάσπα εξαιτίας μίας εκδήλωσης που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά 3-12 ετών.

Πρόκειται για εκπαιδευτική δράση που διοργανώνει το “Thessaloniki Pride” και οι “Οικογένειες με Ουράνιο Τόξο”, στην οποία Drag Queens θα διαβάσουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού.

Συγκεκριμένα, Drag Queens της ομάδας Θεραπαίζειν, θα διαβάσουν στα παιδάκια το παραμύθι παραμυθιού «Η Drag Queen που Έσωσε τα Χριστούγεννα».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης, με αφορμή τα Χριστούγεννα και τις μέρες αυτές, οι Drag Queens θα μιλήσουν μέσα από το παραμύθι για τα έμφυλα στερεότυπα. Θα εξηγήσουν πως τα χρώματα και τα παιχνίδια δεν έχουν φύλο, ενώ θα τονίσουν ότι κάθε παιδί μπορεί να παίζει με όποιο παιχνίδι αυτό επιθυμεί, χωρίς διακρίσεις.

Κατερίνα Λάσπα: Ξέσπασε για τις Drag Queens που διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Κατερίνα Λάσπα: Ξέσπασε για τις Drag Queens που διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Η εκδήλωση αυτή δε βρήκε καθόλου σύμφωνη την Κατερίνα Λάσπα. Αντιθέτως μάλιστα, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της και έγραψε σε story στον λογαριασμό της στο Instagram: «Αθλιότητα! Σήμερα Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού της Θεσσαλονίκης. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του. Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.