CELEBS
Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Το καυτό φιλί μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Υποδέχτηκαν την καινούρια χρονιά μαζί με φίλους
Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης υποδέχτηκαν τον καινούριο χρόνο ερωτευμένοι κι ευτυχείς.

Οι δυο τους, αφού πραγματοποίησαν ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο, επέστρεψαν στην Ελλάδα για να περάσουν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε Ρεβεγιόν, έχοντας στο πλευρό του μερικούς καλούς φίλους. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μετά διάφορα στιγμιότυπα στο Instagram.
Στο πρώτο μάλιστα τη βλέπουμε να ανταλλάσει με τον εκλεκτό της καρδιάς της ένα πιαθιασμένο φιλί στο στόμα με φόντο το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.
Η χρονιά που πέρασε θα είναι για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους, αφού το καλοκαίρι του 2022, πραγματοποιήθηκε ο παραμυθένιος γάμος τους στα Χανιά.
https://www.instagram.com/p/Cm4i3fbIWJS/
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια -
Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο -
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ












