Συγκινεί ο Γιάννης Κότσιρας: «Τώρα λείπουν και οι δύο»

Η μακροσκελής ανάρτηση για τους γονείς του στο Instagram

allyou.news

Ο Γιάννης Κότσιρας κάνοντας μια αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, θυμήθηκε τους γονείς του, οι οποίοι δε βρίσκονται πια εν ζωή.

Μέσα από μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο γνωστός ερμηνευτής εξέφρασε τη λύπη του για την απώλεια των γονιών του και παράλληλα τόνισε τη σημασία να περνάμε τις γιορτές μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Κότσιρα στο Instagram:

«Η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πάντα έκρυβε χαρά μέσα της. Και λίγη λύπη βέβαια μαζί, καθώς ο μπαμπάς σχεδόν πάντα έλειπε. Πιο παλιά έστελνε τηλεγράφημα για χρόνια πολλά προσπαθώντας να χωρέσει όσο περισσότερη αγάπη μπορούσε στις περιορισμένες λέξεις του τηλεγραφήματος. Αργότερα ήταν λίγο καλύτερα, καθώς υπήρχε η δυνατότητα από τον ασύρματο και το Αθήναι Ράδιο να μιλάμε (…)

Τώρα λείπουν και οι δύο. Αν και τέτοιες μέρες, πάντα είναι πιο έντονη η παρουσία τους. Ποιος ξέρει; Ίσως μας στέλνουν μαζί, ένα φανταστικό τηλεγράφημα που μας εύχονται χρόνια πολλά. Κι έτσι το γιορτινό κλίμα είναι πολύ έντονο. Πιο έντονο από ποτέ.
Πως θα γινόταν αλλιώς άλλωστε;

Με δυο απίθανους πιτσιρικάδες να αναστατώνουν το σπίτι και ένα υπέροχο κορίτσι να φωτίζει τον κόσμο. Για να μην βάλω και την καταπληκτική οικογένεια του κοριτσιού μου, που έρχονται σχεδόν κάθε χρόνο από την Κατερίνη και γεμίζει το σπίτι ωραίους ανθρώπους. Καρντάσηδες. Και φυσικά και ο Κάρλος, που σαν άλλος Ρούντολφ παπούλης, ρίχνει κανένα γαύγισμα λέγοντας κι αυτός τα χρόνια του πολλά με τον δικό του τρόπο», έγραψε ο τραγουδιστής δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τους δυο γονείς του.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares