Skip to main content

CELEBS

Ο Jeremy Renner ευχαριστεί τους γιατρούς που ανέλαβαν την πορεία της ανάρρωσής του

Ο Jeremy Renner αναρρώνει μετά το ατύχημα που είχε και γιόρτασε τα 52 γενέθλιά του στο νοσοκομείο



Ο Jeremy Renner αναρρώνει από το χειρουργείο μετά από ένα ατύχημα με εκχιονιστικό στη Νεβάδα την Πρωτοχρονιά. Εκπρόσωπος του 52χρονου ηθοποιού επιβεβαίωσε στο CNN ότι ο Ρένερ υπέστη «αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικά τραύματα» και βρισκόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε «κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση» από το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με το CNN, ο σταρ των Avengers έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι στιγμής.

Ο Ρένερ έδωσε στους θαυμαστές του μια ενημέρωση για την κατάστασή του την Τρίτη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο στο Instagram. «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. ?», έγραψε στη λεζάντα. «Είμαι πολύ κουρασμένος τώρα για να γράψω περισσότερα. Αλλά σας στέλνω την αγάπη μου σε όλους». Αμέσως μετά, κυκλοφόρησαν υποστηρικτικά σχόλια από συναδέλφους διασημότητες, συμπεριλαμβανομένης της Vanessa Hudgens, η οποία απάντησε: «Στέλνω τόση αγάπη και ευχές για γρήγορη θεραπεία!»

Την Πέμπτη, ο Renner ενημέρωσε τους θαυμαστές του για την ανάρρωσή του, μοιράζοντας ένα βίντεο στο Instagram Stories του, όπου η μαμά και η αδερφή του τον παρηγορούν ενώ του έκαναν μασάζ στο κεφάλι στο νοσοκομείο. «Ευχαριστώ μαμά Ευχαριστώ αδελφή Ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη σας».

 https://www.instagram.com/p/Cm-KZ1YPJe7/

Ο σταρ του «Mayor of Kingston» ενημέρωσε τους θαυμαστές του για άλλη μια φορά την Παρασκευή, όταν μοιράστηκε μια φωτογραφία του περιτριγυρισμένου από την ιατρική του ομάδα στο Instagram Story του. Έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, «Ευχαριστώ τη διάσημη ομάδα ιατρικής ΜΕΘ που ξεκίνησε αυτό το ταξίδι». Αυτή σηματοδοτεί την τρίτη ενημέρωση που δίνει ο ηθοποιός στους θαυμαστές του μετά το ατύχημα του με εκχιονιστικό την Κυριακή, 1 Ιανουαρίου.

 renner-a

Ο Ρένερ νοσηλεύτηκε την Πρωτοχρονιά, αφού το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe ανταποκρίθηκε σε έναν τραυματισμό στην περιοχή του Mt. Rose Highway στο Reno, NV, που απαιτούσε τη μεταφορά του με αεροπλάνο σε ένα κοντινό νοσοκομείο. Σύμφωνα με δελτίο τύπου, ο Ρένερ ήταν ο μόνος εμπλεκόμενος στο περιστατικό και η Ομάδα Διερεύνησης Ατυχήματος διερευνά αυτή τη στιγμή τις συνθήκες του ατυχήματος.

 renner-b

Καθώς αναδύονται νέες λεπτομέρειες για το τρομακτικό ατύχημα του Ρένερ, αστέρια όπως ο Μαρκ Ράφαλο, ο Τζος Γκαντ και ο Τζέιμς Γκαν έχουν μοιραστεί τις ευχές τους για τον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Προσευχόμαστε για τον αδερφό μας @jeremyrenner για πλήρη και γρήγορη ανάρρωση», δημοσίευσε ο Ruffalo στα Stories του στο Instagram τη Δευτέρα.

 renner-c

Σε μια δήλωση στο People, ο εκπρόσωπος του Renner είπε: «Η οικογένεια του Jeremy θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους απίστευτους γιατρούς και νοσοκόμες που τον φροντίζουν, τους Truckee Meadows Fire and Rescue, τον σερίφη της κομητείας Washoe, τη δήμαρχο της πόλης Reno Hillary Schieve και τις οικογένειες Carano και Murdock. Είναι επίσης τρομερά συγκλονισμένοι και εκτιμούν την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης από τους θαυμαστές του».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ