Skip to main content

CELEBS

Taylor Swift: Η γάτα της «κοστίζει» 97 εκατομμύρια δολάρια!

Και δεν είναι καν το ακριβότερο κατοικίδιο του κόσμου!



Ένα από τα πιο ακριβά κατοικίδια του κόσμου ανήκει στην Taylor Swift. Η διάσημη τραγουδίστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του "All About Cats", έχει μία γάτα η οποία κοστίζει 97 εκατομμύρια δολάρια.

H Swift ονόμασε την γάτα της από τον ομώνυμο χαρακτήρα της σειράς «Law & Order». Η Olivia Βenson, όπως ονομάζεται η γάτα, έχει μάλιστα, πρωταγωνιστήσει και στα βίντεο κλιπ τραγουδιών της ιδιοκτήτριάς της, όπως το «Blank Space» και το «Me!».

https://www.instagram.com/p/BmHNOcSnrQ-/

Η Σκοτσέζα γάτα αξίας 97 εκ. δολαρίων δεν είναι το πιο ακριβό κατοικίδιο του πλανήτη, αλλά το τρίτο ακριβότερο.

https://www.instagram.com/p/B_Tb8N4DyKM/

Πρώτο στη λίστα έρχεται το κατοικίδιο της ιταλικής εταιρίας Gunther Corporation, το γερμανικό ποιμενικό που κοστίζει 500 εκατομμύρια δολάρια, ενώ δεύτερο έρχεται η γνωστή γάτα- influencer Nala αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η αξία των κατοικίδιων υπολογίζεται από τα έσοδα που λαμβάνουν οι ιδιοκτήτες τους μέσω των αναρτήσεων με αυτά στα social media. Για παράδειγμα, όταν η Taylor Swift είχε αναρτήσει μία φωτογραφία της με την Olivia το 2020 στο Instagram, είχε αποσπάσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια likes.

https://www.instagram.com/p/CJReN73jZRW/

Τα σκυλιά της Oprah Winfrey, η Sadie, η Sunny, η Lauren, η Layla και ο Luke, τα πανέμορφα σκυλιά της παρουσιάστρια, που υπολογίζονται στα 30 εκατομμύρια αλλά και η γάτα του Karl Largefled, Choupette με αξία 13 εκ. δολάρια είναι μερικά ακόμα τετράποδα που βρίσκονται στη λίστα των «ακριβών» κατοικίδιων.

https://www.instagram.com/p/B4Nm6X_jIPg/
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department