Skip to main content

CELEBS

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιος που πρωταγωνιστεί στο ελληνικό #MeToo



Την ημέρα της απολογίας του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά Ψίθυροι Καρδιάς που την καθιέρωσε στα τέλη της δεκαετίας του "90, στον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Φάνη Μουρατίδη, αλλά και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη σε θεατρική πρεμιέρα

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη σε θεατρική πρεμιέρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Επαγγελματικά η επιτυχία στο ξεκίνημα μου με επηρέασε, τότε οι ηθοποιοί της τηλεόρασης ήταν παρακατιανοί. Η επιτυχία στην τηλεόραση μου κόστισε στο θέατρο για ένα διάστημα, γιατί μας θεωρούσαν πιο δεύτερους. Με τον Απόστολο Γκλέτσο δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στο δρόμο την εποχή των Ψίθυρων Καρδιάς, κάποιες φορές θέλαμε συνοδεία», είπε αρχικά.

Σχετικά με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο γιους, δήλωσε: «Δεν έχουμε αντιζηλίες ή ανταγωνισμό, υπάρχει μεγάλη κατανόηση όμως. Ήμουν ένας άνθρωπος ανεξάρτητος κι η συγκατοίκηση στην αρχή με τον Φάνη Μουρατίδη μου φαινόταν περίεργη.

Το Μaestro είναι μια άρτια δουλειά, ο Φάνης είναι πάντα κάλος, λάμπει όταν το περιβάλλον είναι τόσο καλά δομημένο. Η εξωτερική εμφάνιση είναι τυχαία, χαίρομαι για κάποια καλά που έχω, μεγαλώνω κι ωριμάζει η εικόνα. Σκέφτομαι, πλησιάζω και στα 50, αν δω ότι κάτι είναι πολύ χάλια, μπορεί να τα διορθώσω».

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δίνεις ένα παράδειγμα, ότι μπορείς να μιλήσεις. Μίλα τώρα, όχι πολύ μετά, μην περιμένεις».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Προτεινόμενα